2777
2789
عنوان

خانما شوهرم نمیره نونوایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 89 پست
ی بار باهم برید ترسش بریزه

😆😆😆😆👍👍

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار باهم برید ترسش بریزه

ای خدا از دست شما🤣🤣🤣🤣

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

حتما از شاطر میترسه 😃

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
شوهر منم همینطوره من سخت نمیگرم یا میره یدونه نون بی نوبت میگیره مثلا سه تا نانوایی میره سه تا دونه ...

اینجوری که زحمتش بیشتر میشه😂😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

منم مامانم میره نونوایی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شوهر منم نمیرفت وقتی دید خیلی نونه تازه دوستدارم میره چندتا میخره از کبابی

میدونی چرا نمیره شوهرم بهم گفت بچه بوده هی میفرستادس نونوایی چون قدیم نونوایی کم بوده همه عمرش تو نونوایی گذشته بخاطر همون خاطره بد داشته 

شوهر منم همینطوره من سخت نمیگرم یا میره یدونه نون بی نوبت میگیره مثلا سه تا نانوایی میره سه تا دونه ...

وای مال منم همین حقه رو میزنه

من اولاش نمیفهمیدم

بعد دیدم مثلا با یه سنگک و یه بربری و ۵ تا لواش میاد خونه

وقتی بهش گیر میدادم خب چن تا بگیر میگف کهنه میشه

بعدا اعتراف کرد

تازه یه سنگک فروشی ماشینی هم کشف کرده اخیرا،عاشق اونجا شده.۱۰ دیقه هم نمیخواد تو صف وایسی انقد تند میده.ولش کنی میدوئه میره اونجا.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شوهرم قبلنا میخرید ولی الان صبح تا شب خستس‌ سرکار میاد حال نداره

منم میرم نونوایی سنگگ‌ ۷ تا میخرم میزارم تو فریزر هر وقت از جا یختی در میارم یخش اب میشه بعد رو گاز داغ میکنم میخورم انقد تازه 

تا یه هفته راحتم😂