2777
2789
عنوان

بای معلم تنبل چ کارکنیم 😐

419 بازدید | 37 پست

معلم امسال دخترم خیلی تنبل هست ن تکالیف رونگاه میکنه ن امتحان ک میگیره برگه ها روتحصیح میکنه بده بچه بفهمیم مشکل درسیش کجا هست میگه درس جز ریاضی باقیه همه بعهده والدین وبچه 😐درس نمیده علوم اجتماعی هدیه قران همه روبچه ها خودشون باید بخونن 😮‍💨کلاس چهارم ریاضیم هم خوب درس نمیده به خدا دخترم پارسال شاگردممتازبوده ازافت تحصیلیش استرس دارم 😔خودم توخونه باهاش خیلی کارمیکنم ولی معلمش خیلی کم کارهست همه ی مادرها اعتراض دارن ولی اصلا حالیش نیست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اعتراض به مدیر

شکایت تو آموزش پرورش

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراض به مدیرشکایت تو آموزش پرورش

جایی میرسه خسته شدیدم دیگه هرشب بچه کلی تکلیف داره تازه درسم بایدبخونه یاکنفراس بده یا امتحان ک برگشم دیگه نمیبینه😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

به اموزش پرورش بگی خودش میکپه سرجاش

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

دولتی؟

اره

شاید وقت نداره.خب وقتی کتاب گاج یا هیلی سبز بخر درسنامه.

همونو بخونید. دقیق. و شفاف 

عالیه.

منم این کار رو کردم. فقط دخترتون ملزم کن مو به مو بخونه

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

یا کلاسشو عوض کن یا ندرسشو

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم