2777
2789
عنوان

بای معلم تنبل چ کارکنیم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست
شاید وقت نداره.خب وقتی کتاب گاج یا هیلی سبز بخر درسنامه. همونو بخونید. دقیق. و شفاف عالیه.منم این کا ...

بیخود کرده وقت نداره 😐😐

اگه قراره والدین درس بدن چرا بره مدرسه؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مدرسه شو عوض کن

امکانش اصلا نیست چندبارگفتم کلاس روعوض کنید ناظمهای داره ک خیلی بدهست مدرسه توهین میکن بداخلاق هستند کلا کادرش خیلی بدن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس چهارم خیلی مهم هم هست که

دقیقا

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
نه. معلم ندارن ک بیارن. چرا دردسر؟

اخه بره یه کلاس دیگه اونارم بدبخت میکنه دیگه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

معلمای دوره ی ما واقعا زحمتمون رو کشیدن...دمشون گرم واقعا...همه شون عالی بودن...وقتی با آزمون استخدامی معلم میشن،همینجوری میشه....خانواده ام به من میگن تو هم شرکت کن...ولی من  علاقه ندارم و میدونم بدون آموزش میفرستن سر کلاس...شاید نهایتا یکی دو ماه یاد بدن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

همه مادرا جمع شین اعتراض کنین عوضش میکنن

قرارگذاشتیم با مادرها بریم پیش مدیریت اعتراض حالا فامیل مدیرهم هست😔

بیخود کرده وقت نداره 😐😐اگه قراره والدین درس بدن چرا بره مدرسه؟؟

چ بی ادبی.

کلاس دولتی زیادن.

بچه ها.

والدین کمک کنند ک ب نفع بچه هاس. سواد دارن دیگه.

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
برین آموزش و پرورش

دوشیفتم هست شیفت مخالف دخترم ناظم هست این شیفت معلم 

چ بی ادبی.کلاس دولتی زیادن. بچه ها.والدین کمک کنند ک ب نفع بچه هاس. سواد دارن دیگه.

کمک ن ک کلامادرس بدیم پس ازمدرسه رفتن اون بچه😐خوب نره دیگه پس من درس میدم فقط بره امتحان بده دیگه 

چ بی ادبی.کلاس دولتی زیادن. بچه ها.والدین کمک کنند ک ب نفع بچه هاس. سواد دارن دیگه.

مادر کار نکنه. ک بچه ضعیف میشه.و ضرر میکنه. 

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.