معلم امسال دخترم خیلی تنبل هست ن تکالیف رونگاه میکنه ن امتحان ک میگیره برگه ها روتحصیح میکنه بده بچه بفهمیم مشکل درسیش کجا هست میگه درس جز ریاضی باقیه همه بعهده والدین وبچه 😐درس نمیده علوم اجتماعی هدیه قران همه روبچه ها خودشون باید بخونن 😮💨کلاس چهارم ریاضیم هم خوب درس نمیده به خدا دخترم پارسال شاگردممتازبوده ازافت تحصیلیش استرس دارم 😔خودم توخونه باهاش خیلی کارمیکنم ولی معلمش خیلی کم کارهست همه ی مادرها اعتراض دارن ولی اصلا حالیش نیست
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
چ بی ادبی.کلاس دولتی زیادن. بچه ها.والدین کمک کنند ک ب نفع بچه هاس. سواد دارن دیگه.
والا ما مدرسه دولتی ندیده نیستیم
من خودم و کل ایل و تبارم دولتی بودن
تاحالا ندیدیم بگن فلان درس با بچه ها
وقت ندارم چبه 😐
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
والا ما مدرسه دولتی ندیده نیستیممن خودم و کل ایل و تبارم دولتی بودنتاحالا ندیدیم بگن فلان درس با بچه ...
اره بخدا من خودم تکل تحصیلم معلم نگفت توبیا ازبچه ها درس بپرس نمره بزاردفترنمره 😐ب بچه ها میگه یکی مسوال درس علوم درس بده یکی اجتماعی دربده یعنی چی خدایی
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
کلا توشاداصلا نمیاد سوال پاسخ بده از ۱۵ مهری پیام بهش دادم هنوز سین نزده ب بعدسرکلاس ب بچه ها میگه مادرتون سوالی داشتند توشادپیام بدن 😐
اره بخدا من خودم تکل تحصیلم معلم نگفت توبیا ازبچه ها درس بپرس نمره بزاردفترنمره 😐ب بچه ها میگه یکی ...
اگه مدیر قبول میکنه اعتراض برید پیشش
اگه نه با چند نفر جمع شید برید آموزش پرورش
ملت مسخره اینا نیستن که نخواد درس بده
مگه دست خودشه
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
اگه مدیر قبول میکنه اعتراض برید پیششاگه نه با چند نفر جمع شید برید آموزش پرورش ملت مسخره اینا نیستن ...
معلم پارسالش ماه بود چنان قشنگ بانظم درس میداد😔اره بخدابایدپیگیربشیم همین اول سال
معلم پارسالش ماه بود چنان قشنگ بانظم درس میداد😔اره بخدابایدپیگیربشیم همین اول سال
اره واقعا
از الان پیگیر باشید
من خودم که مدرسه میرفتم از بس سر هر کم کاری معلم همه مبگفتن ولش کن .. مهم نیس .. اهمیت نده و.. معلما هر کار دلشون میخواست مبکردن
نشون بدید درس بچه هاتون براتون مهمه
اره واقعااز الان پیگیر باشیدمن خودم که مدرسه میرفتم از بس سر هر کم کاری معلم همه مبگفتن ولش کن .. مه ...
بچه م میگه مامان اون ک مشقامون رونگاه نمیکنه چرا بنویسم اون ک برگه ها روامضا نمیزنه چرا درس بخونیم😭😭