بچه ها من واقعا مثلا غروب جمعه ... بعضی روزا یهو بی دلیل دلم میگیره ... ولی چرا تاحالا مردی ندیدم بگه دلم گرفته؟ ما زیادی احساساتی هستیم یا مردای بنده خدا انقدر مشغله دارن یا بخاطرِ عرفِ جامعه نمیگن دلمون گرفته؟ 😅برام سوال شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به اندازه ی کافی اینقدر مرد لوس و ادایی و ناز درار دیدم این مدت که دیگه حالم به هم میخوره 😂طرف دوبرابر من سن ووقدش و هیکلشه ،یه جوری ناز میکنه که منی که دخترم ناز ندارم !
اره واقعا من خودم خیلی بدبختی و مشکل دارم اما از وقتی اینو فهمیدم حتی یکمم چس نکردم همش دارم سعی میکنم شاد باشم و بهش روحیه و انرژی بدم تا الانم خیلی موفق شدم اما میترسه بره تراپی از اینکه دارو بخوره یا بگه چند جلسه بیا میگه اینطوری فکر میکنم خیلی مریضم و بدتر میشم منم میگم خب تو سالی ۱۰ بار سرما میخوری عین خیالت نیس الانم ذهنت مریضه پس بی توجه باش و برو تراپی تا خوب بشی