2777
2789

بعد رییس کارخونه بیاد پی وی تون و بگه از چهرت خوشم اومده با من وارد رابطه شو و کلی زبون بربزه خوشبختت میکنم و ..... واکنش شما چیه؟ 

از کجا فهمید جدا شدی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول میکنم اگر جدا شده باشم ولی اگه متاهل یا مجرد باشم خیر

خوب از یه شکست دیگه نمیترسی؟ 

طرف پولداره همسن توست چرا باید بیاد خاستگاری یکی همسن خودش؟؟؟ اصلا مگه از روی عکس به طرف پیشنهاد میدند؟  

مربوط به دوستمه خوب رزومه داده نوشته مطلقه

ببخشید اگه ازش بدش میاد بگو برگشتیم به هم 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اول هدفشو میپرسم بعد اگر احساس کنم قابل اعتماده باهاش وارد رابطه دوستی میشم ولی ب مدت کوتاه و میخوام ...

خوب از یه شکست دیگه نمیترسی؟ 

طرف پولداره همسن توست چرا باید بیاد خاستگاری یکی همسن خودش؟؟؟ اصلا مگه از روی عکس به طرف پیشنهاد میدند؟  

دوست که اصلا نشه تهه دوستی مشخصه بگو بیاد خواستگاری

خوب از یه شکست دیگه نمیترسی؟ طرف پولداره همسن توست چرا باید بیاد خاستگاری یکی همسن خودش؟؟؟ اصلا مگه ...

ببخشید اینی که میگم یه ضرب المثله قصد توهین ندارم 

سختی گدایی به خونه اوله خونه اول رو رد کنی تمومه 

منظورم به دوستت بگو بگه بهشون

دوست که اصلا نشه تهه دوستی مشخصه بگو بیاد خواستگاری

خوب میگه اول اشنا شیم اگه با هم به تفاهم رسیدیم ازدواج کنیم اما به نظرتون یه مرد ۴۰ ساله پولدار چه دلیلی داره بیاد خاستگاری به خانم ۴۰ ساله مطلقه!!! شک برانگیز نیست؟؟؟