2777
2789
عنوان

روتین پوستی خانم های باردار

363 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها،

شما کرم دور چشم یا ویتامین سی و ضد لک و آبرسان و اینا چی استفاده میکنید؟

من پوست دستام به شدت خشک میشه اگزما داره با بتامتازون یه ذره بهتر میشه بعد فکر کردم شاید ضرر داشته باشه ویتامین آ د میزدم که مثلا ضرر نداره!

الان تو نت دیدم که کلا پماد ویتامین آ تو بارداری ممنوعه و خیلی مضره! باورم نمیشه چرا من هیچوقت نشنیده بودم🤦‍♀️

به بقیه کرم هام شک کردم دیدم بله دور چشم هم ممنوعه! ضد لک ممنوعه!

خداروشکر دور چشمم فاقد پارابن و رتینول هستش خیالم یکم راحت شد،

ولی در کل ترسیدم نمیدونم چی بزنم چی نزنم،

حتی کرم کف پاهم شک کردم اینم نمیدونم خوبه نیست!

ویتامین آ د کل بارداری سر پسرم زدم الانم میزنم 

اون موصع هم خوندم ولی لبم خشکه چیز دیگه هم نمیشه زد 

یکره بدن هم از نت سفارش دادم موادش طبیعیه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین آ د کل بارداری سر پسرم زدم الانم میزنم اون موصع هم خوندم ولی لبم خشکه چیز دیگه هم نمیشه زد ی ...

من خیلی ترسیدم گفتم دیگه نمیزنم، ولی دقیقا لبای منم انقدر خشکن که فکر میکنم فقط با ویتامین آ باید خوب شن

چرا روغن های طبیعی استفاده نمیکنی؟ زیتون، نارگیل، آرگان، بادام شیرین

برا دست خوبن بعضی وقتا میزنم دستامو میذارم تو نایلون که یکم خشکیشون کمتر شه ولی برا صورت که نمیشه روغن زد، یه مدت این کرم ها رو نزنم از ریخت میفتم😅

ارگان اتفاقا عالیه برای صورت. پوست رو شفاف و روشن میکنه

چه خوب، تو بارداری مشکلی نداره؟

اتفاقا دارم ولی میزنم به موهام، وقتی خریدم فروشنده گفت این برا پوست خیلی خوبه من باور نکردم🤭

چه خوب، تو بارداری مشکلی نداره؟اتفاقا دارم ولی میزنم به موهام، وقتی خریدم فروشنده گفت این برا پوست خ ...

نه مشکلی نداره. روغن آرگان خیلی سبکه مثل روغنای دیگه نیس که رو پوست حس چربی و سنگینی داشته باشه و منافذ رو ببنده. من همیشه قبل خواب میزنم تا صبح رو پوستمه. صبح مث اینه میشم

من خودم اگزما دارم ولی سعی میکنم با چیزای دیگه دستم رو مرطوب نگه دارم. دکتر هم که رفتم یه کرم دستساز ...

فکر کنم دست سازا معمولا همین وازلین و بتامتازون و اینطور چیزا رو قاطی میکنن،

من همونم جواب نمیداد دستام زخم میشن