2777
2789

سلام خانوما 

دیشب جاریم اینا بعد ۴۳ روز از ب دنیا اومدن پسرم اومدن خونه ما،وقتی خواست بچمو بغل کنه پسرم شدید گریش گرفت و دخترم ک خیلی حساسه رو داداشش رفت بغلش کرد ینی از دست زن عموش گرفت و خودش بغلش کرده این کار دخترم جاریمو ناراحت کرده من اونموقع تو آشپزخونه بودم و حواسم نبود اومدم نشستم دیدم جاریم بدجوری تو خودشه هم جاریم هم برادرشوهرم،شوهرمم هی احوالشونو میپرسه اونام فقط درحد مرسی جواب میدن خودم تعجب کردم از کارشون خیلی ساکت بودن ،ی کم گذشت و برادرشوهرم ب حرف اومد رو به دخترم گفت تو چرا بچه رو از دست زن عموت گرفتی و اون ناراحت شد با این حرف برادرشوهرم جاریم یهو ترکید ک آرهههه اون اومد منو هول داد و ب زور بچه رو ازم گرفت نکنه فک کرده من چشم شوره یا گفته ک چون اینا پسر ندارن من نزارم اینا برادرمو بغل کنن😨😨😨😨 ینی این حرفا رو ی بچه ۷ ساله تو دلش گفته و بچه رو ازش گرفته فک کنیییینننن 

ینی از شب فقط دارم حرص میخورمااااا

منم بهش گفت بابا این بچست این حرفا رو نمیدونه چون رو داداشش حساسه و دوسش داره اینطوری کرده 

هی ازش معذرت خواهی کردم ولی مرغش ی پا داشت گفت نه دخترت گفته چون اینا پسر ندارن بچه رو از بغلم گرفت 

اینم بگم ک جاریم دوتا دختر داره و قبلا شنیده بودم باهرکی پسر داشته باشه رابطه خوبی نداره ولی اصن باور نمیکردم میگفتم ینی چی این حرف ولی الان ...

خوددرگیری مزمن دارن

الهی بنازم ابجی کوچولورو رو داداشش حساسه  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما به دخترت توضیح بده که دیگران میخوان داداشتو ناز کنن.ماشاللا هفت ساله های الان دیگه این مسئله رو میفهمن ول خب جاریتم خیلی سیاسیش کرده

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
خوددرگیری مزمن دارن الهی بنازم ابجی کوچولورو رو داداشش حساسه    

آرههه خیلیییی بعضی وقتا میبینی من کار دارم و پسرم گریه میکنه و دیر برش میدارم انقد ناراحت میشه میگه مامان بچه واجب تره یا کارت زود باش بیا بچه رو وردار هلاک شد 😍😍😍قربونش برم

منم بهش گفت بابا این بچست این حرفا رو نمیدونه چون رو داداشش حساسه و دوسش داره اینطوری کرده  هی ...

هنوز مگه مده پز پسر دادن؟ یا حسرت پسر خوردن؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))