2777
2789
عنوان

دعای زبانبند پدر

3067 بازدید | 30 پست

پدرم نمیزاره حتی خانواده طرف بیان حرف بزنن 

مادرم راضیه. اما میخواستم کمک بگیرم دعایی چیزی برای اینکه پدرم قبول کنه دارین یا کسیو سراغ دارین داشته باشه. دعای قرانی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه عکس بفرستم از دعا لنتی

ی دعای زبان بند هست ۷ بار در روز میخونی و آخرش اسم پدرت و مادرش رو میگی و نیت میکنی ک تا ابد زبانش بسته شه و هیچ مخالفتی با ازدواجت نکنه

سوره واقعه رو بخون و هدیه کن ب شهید ابراهیم هادی و ازش بخواه کل مخالفان از جمله پدرت ساکت شه و اجازه بده بیاد خاستگاری

وقتی سوره واقعه رو خوندی فوتش کن تو کل خونتون

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

نمیشه عکس بفرستم از دعا لنتیی دعای زبان بند هست ۷ بار در روز میخونی و آخرش اسم پدرت و مادرش رو میگی ...

مرسی عزیزم. هیچ راهی نیست برام بفرستی عکسشو؟

خود شما نتیجه دیدی ازش؟

مرسی عزیزم. هیچ راهی نیست برام بفرستی عکسشو؟خود شما نتیجه دیدی ازش؟

اره من خودم امتحانش کردم 

عکس لود نمیشه

تو گوگل بزن دعای زبان بند صم بکم عمی فهم لایرجعون

کامل میاد عکسش 

تقریبا ۴ خط کوتاهه

آخرشم انی کنت من الظالمین

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اینکارایی که گفتیو چند روز انجام بدم؟

تا وقتی ک حاجت میگیری

من روز دهم حاجت گرفتم 

ممنون عزیزم.سوره واقعه رو چند بار بخونم در روز؟؟جدا از اون دعای زبان بند

سوره واقعه رو شبی یکبار بخون و فوت کن تو خونتون

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۱۱۰۵_۲۲۵۳۰۴_gallery_1ath.png

دستت رو نگه دار روش 

عکس دعای زبان بنده

حتی میخونی آخر دعا بگی ک مهر و محبت دوس پسرت بیوفته ت دل باباات