raha___a85 مدیر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 113 عنوان دعای زبانبند پدر | مشاهده متن کامل بحث + 3067 بازدید | 30 پست پدرم نمیزاره حتی خانواده طرف بیان حرف بزنن مادرم راضیه. اما میخواستم کمک بگیرم دعایی چیزی برای اینکه پدرم قبول کنه دارین یا کسیو سراغ دارین داشته باشه. دعای قرانی باشه 1403/08/15 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha___a85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 113 https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۱۱۰۵_۲۲۵۳۰۴_gallery_1ath.pngدستت رو نگه دار روش عکس دعای ... خیلی ممنون شما هم برای موافقت با ازدواجتون این دعارو خوندید؟
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11575 خیلی ممنون شما هم برای موافقت با ازدواجتون این دعارو خوندید؟ اره گلم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
raha___a85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 113 اره گلم میتونم مثلا این دعارو بخونم اسم طرفو بیارم که عکسایی که ازم داره رو پاک کنه؟؟اسم طرفو بلدم اسم مادرشو بلد نیستم بازم میشه؟؟
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11575 میتونم مثلا این دعارو بخونم اسم طرفو بیارم که عکسایی که ازم داره رو پاک کنه؟؟اسم طرفو بلدم اسم مادرش ... آره میشهبگو. زبانش بسته شه از بدی در حق من و عکسامو پاک کنه و ازم دور شه میتونی حتی ۹ مرتبه سوره کوثر رو بخونی ک ازت دور شه و نتونه هیچ مشکلی واست درست کنه پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11575 میتونم مثلا این دعارو بخونم اسم طرفو بیارم که عکسایی که ازم داره رو پاک کنه؟؟اسم طرفو بلدم اسم مادرش ... به جای اسم مادرش بگو هوا پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
raha___a85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 113 آره میشهبگو. زبانش بسته شه از بدی در حق من و عکسامو پاک کنه و ازم دور شه میتونی حتی ۹ مرتبه سوره کوث ... چون نمدونم طرف کی پاک میکنه این دعارو تا چند روز انجام بدم؟خیلی ممنونم ازت واقعا خیلی کمکم کردی.دعات میکنم حتما❤️
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11575 چون نمدونم طرف کی پاک میکنه این دعارو تا چند روز انجام بدم؟خیلی ممنونم ازت واقعا خیلی کمکم کردی.دعات ... هروقت دلت خواست بخون. دوس داشتی ۱ هفتهدوس داشتی ۲ روزدلت خواست همیشه بخونفرقی ندارهولی سوره کوثر رو هروقت یاد اومد هی بخون ۹ بارکلا ۵ دقیقه هم زمان نمیبره پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
raha___a85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 113 هروقت دلت خواست بخون. دوس داشتی ۱ هفتهدوس داشتی ۲ روزدلت خواست همیشه بخونفرقی ندارهولی سوره کوثر رو ... بازم ممنون💕
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11575 بازم ممنون💕 قربونت🩷❤️💕🫂 پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
m_trk عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 عزیزم چیشد برای شما گذاشتن خانوادت که بیان برای خاستگاری؟منم دقیقا مشکلم مثل شماست🥲
raha___a85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 113 عزیزم میشه درخاستمو قبول کنی میخاستم یخ سوال بپرسم قبول کردم گلم
god_is_enough_for_me عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 4696 اره گلم عزیزم حذف شده الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
faran1985 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 4 نمیشه عکس بفرستم از دعا لنتیی دعای زبان بند هست ۷ بار در روز میخونی و آخرش اسم پدرت و مادرش رو میگی ... کجا میتونم عکس اونی که میگی بگیرم؟