2777
2789
عنوان

دعای زبانبند پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3067 بازدید | 30 پست
خیلی ممنون شما هم برای موافقت با ازدواجتون این دعارو خوندید؟

اره گلم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم مثلا این دعارو بخونم اسم طرفو بیارم که عکسایی که ازم داره رو پاک کنه؟؟اسم طرفو بلدم اسم مادرش ...

آره میشه

بگو. زبانش بسته شه از بدی در حق من و عکسامو پاک کنه و ازم دور شه 

میتونی حتی ۹ مرتبه سوره کوثر رو بخونی ک ازت دور شه و نتونه هیچ مشکلی واست درست کنه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

میتونم مثلا این دعارو بخونم اسم طرفو بیارم که عکسایی که ازم داره رو پاک کنه؟؟اسم طرفو بلدم اسم مادرش ...

به جای اسم مادرش بگو هوا

آره میشهبگو. زبانش بسته شه از بدی در حق من و عکسامو پاک کنه و ازم دور شه میتونی حتی ۹ مرتبه سوره کوث ...

چون نمدونم طرف کی پاک میکنه این دعارو تا چند روز انجام بدم؟خیلی ممنونم ازت واقعا خیلی کمکم کردی.

دعات میکنم حتما❤️

چون نمدونم طرف کی پاک میکنه این دعارو تا چند روز انجام بدم؟خیلی ممنونم ازت واقعا خیلی کمکم کردی.دعات ...

هروقت دلت خواست بخون. 

دوس داشتی ۱ هفته

دوس داشتی ۲ روز

دلت خواست همیشه بخون

فرقی نداره

ولی سوره کوثر رو هروقت یاد اومد هی بخون ۹ بار

کلا ۵ دقیقه هم زمان نمیبره

اره گلم

عزیزم حذف شده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم