2777
2789
عنوان

سه بار جراحی قلب باز

636 بازدید | 23 پست

شما کسی رو دیدید سه بار جراحی قلب باز انجام داده باشه توی فامیلاتون ؟؟ حالش چطوره عملش چطوری بوده؟

من دوبار جراحی قلب انجام دادم الان دریچه قلب بیولوژیک دارم که میگن ۸ سال عمر میکنه و تخریب میشه و دوباره باید عمل کنم که میشه سومین عمل فکر میکنم دیگه زنده نمیمونم

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

اینجوری نگین، همیشه امید داشته باشین، واقعا امید و شادی آدمو زنده نکه میداره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه دوستمس بار عملش کردنیبار ۳ماهگی بعدش چن سالگیالانم عملش کردن🥲۷سالشع

ای خدا خیلی سخته امیدوارم خیلی زود خوب بشه دیگه درگیر بیمارستان و مریضی هیچقت نباشه🥲

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

اینجوری نگین، همیشه امید داشته باشین، واقعا امید و شادی آدمو زنده نکه میداره

درسته ادم با امید زندس ممنون عزیزم

نارسایی منظورت همون گشادیه ؟ بعد شدید بود ؟

اره شدید بود دکتر گفت سریع برو عمل کن اگه عمل نکنی این تمام قلبتو درگیر میکنه سمت راست قلبم بزرگ شده بود اونوقت باید پیوند قلب میشدم

الان خوبی مشکل خاصی نداری؟

الان خوبم ولی خیلی زجر کشیدم موقع عمل خیلی سخت بود

۱۹ سالته ؟ اگه اره سنی نداری حالا چرا ۲ بار عملت کردن

اره من بیماریم مادرزادی بود یکبار هفت سالگی عمل شدم یکبارهم ۱۷ سالگی 

عزیزم ان شالله همیشه سلامت باشی منم شلی دریچه دارم

قربونت عزیزم ممنون 

دریچه میترال؟

نگران نباش عزیزم هیچی نیست دکترم گفت اکثرا افتادگی دریچه میترال رو دارن فقط استرس و اصطراب اصلا نخور که خیلی برای قلب بده منشا همه بیماری ها استرسه