2777
2789
ایده آل ترین سن برای مادر شدن زیر 30 سال هست هم از لحاظ جسمی و هم روحی روانی ، من یک مدت توی مرکز نا ...

مگه همه چی بچه اس من همسرم یدونه بچه اگر دوست داشته باشیم میخوایم بیاریم تا ۴۵ سالگیم وقت داریم  یازده سال دیگه و قت داریم و از اختلاف سنی با بچه به پدر مادر بستگی داره خداروشکر من وهمسرم اینقدر تحصیلات  داریم و میتونیم چنتا کتاب درموردتربیت  بچه بخونیم یا اگر علمشو نداشتیم مشاوره بریم  خودنونو با بچه وفق بدیم وخیلی میشناسم با اختلاف سنی کم با مادر وپدرشونمشکلات دارن براهمه یه نسخه نپیچیم بهتره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره من ۳۴ ازدواج کردم خیلی راضیم خداروشکر هرچی دیرتر بهتر دیرتر پیر میشی وتصمیمت عاقل ...

ببخشید که میپرسم همسرتون توی چندسالگی با شما ازدواج کرد که به لحاظ مالی به ثبات رسیده بودن؟

ببخشید که میپرسم همسرتون توی چندسالگی با شما ازدواج کرد که به لحاظ مالی به ثبات رسیده بودن؟

همسرم بعد سی سالگی با من ازدواج کرد همسر من از ۲۰ سالگی کار کرده ومهندسی برق داشته هم کار هم بهترین دانشگاه درس خونده  وکارمند شده ولی بعدا دید کارمندی براش خوب نیست به اون چیزی میخواد برسه نیست ماشین سنگین تریلی خریده والان خداروشکر خیلی راضیم و راننده داریم خودشم کمتر اذیته دونفری کار میکنن من خودمم کارمندم