2777
2789
عنوان

کسی که با پنجاه کیلو گل گرفتنش جرمش چیه کسی میدونه کمک کنهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب‌های خودش و زنش چی میشن؟ مسدود میکنن؟

اولین بارشه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره

میگم ک نگران نباش اولین بارشه ولی اگر دوم سومین بارش بود قاضی براساس درامد حمل یا پخش اون مواد تمام چیزایی ک تخمین زده میشه از این راه خریداری شده باشه مصادره میشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و ۵ تا ۱۰ سال حبس نیز برای فرد متهم صادر خواهد شد. وبه ازای هر کیلو بالای بیست کیلو مبلغ دومیلیون ریال جریمه خواهد شد البته اگر سابقه کیفری نداشته باشد مجازات این هست

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....
از کی پرسیدین؟

یکی از اقوام وکیله

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه