2777
2789
عنوان

کسی که با پنجاه کیلو گل گرفتنش جرمش چیه کسی میدونه کمک کنهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 67 پست
کاشکی تو شرایط بد وقتی نمی‌تونید راهنمایی کنید مزه هم نریزید بی مزه

خب غلط کرد خلاف کرد 

موقعی بچه های مردم الوده میکنن فکر این روزا هم باید باشن

50 کیلو گل میدونی چند نفر داغون میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدايي اخه وقتي اطلاع ندارين چرا همينجوري يك چيزي ميگيناخه اعدام؟؟؟؟ براي شيشه الان اعدام نميكنند چه ...

پس شما خیلی دور برتون ازاده 

شما رو با 1 کیلو شیشه ام بگیرن اعدام میکنن

با تریاک ک نگرفتنش بگی سبکه

نه نگفتن، اینا دارن وثیقه میبرن ببینن میشه آزاد کنن یا نه، ماشین هم بنام خودش بوده

ماشين تا موقع دادگاه توقيف ميمونه خودش ممكنه با وثيقه طبق نظر قاضي كشيك بياد بيروناما ماشين توقيف ميمونه

ماشين تا موقع دادگاه توقيف ميمونه خودش ممكنه با وثيقه طبق نظر قاضي كشيك بياد بيروناما ماشين توقيف مي ...

یوقت ماشین رو مصادره نکنن!؟ ماشینشون رو از هشت سال پیش دارن 

پس شما خیلی دور برتون ازاده شما رو با 1 کیلو شیشه ام بگیرن اعدام میکننبا تریاک ک نگرفتنش بگی سبکه

نخير با بك كيلو ترياك يا شيشه هم اعدام نميكنند 

اينجوريبايد روزي صد نفر رو اعدام ميكردن 

اطلاع ندارين 

طرف اشپزخونه داره صد كيلوتوليد ميكنه والا اعدام نكردن چه برسه به گل كه حكمش خيلي سبكتره

ن عزیزم مگ چکار کرده ک مصادره کنن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مصادره نميشه اما توقيف ميمونه تا اخر دادگاه 

مثلا اگر جريمه نقدي بشه پرداخت نكنه ممكنه ماشين رو مصادره كنند اما دقيق اينو نميدونم 

نخير با بك كيلو ترياك يا شيشه هم اعدام نميكنند اينجوريبايد روزي صد نفر رو اعدام ميكردن اطلاع ندارين ...

۱۰۰گرم شیشه اعدامه😐

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷