2777
2789
عنوان

کسی که با پنجاه کیلو گل گرفتنش جرمش چیه کسی میدونه کمک کنهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بارش باشه وثیقه بذارن و جریمه بدن بعد چند ماه ممکنه دربیاد همین اواخر برای همسایه ما پیشاومده ...

😞😞اولین بارش بوده جوون بود نمیدونم چرا همچین کاری کرده 

بیشتر از ۵ کیلو اعدامه

عزیرم اینی که شما می‌گی مواد های جدی تره مثل تریاک کریستال یا کراک یا ....ولی گل جزاش اونقدرا زیاد نیس 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

جریمه نقدی میشه عزیزم البته اونموقع ک من کارمند مراجع قضایی بودم این بود روالش بازم به قاضی پروندش و برخورد خودش جلوی قاضی بستگی داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

جریمه نقدی میشه عزیزم البته اونموقع ک من کارمند مراجع قضایی بودم این بود روالش بازم به قاضی پروندش و ...

ماشینش چی میشه؟ ماشینش رو ورمیداری کلا؟ جریمه نقدی چقدر داره. وثیقه دارن میبرن براش بتونن آزادش کنن، روندش چقدر طول میکشه بیاد بیرون تو رو خدا راهنمایی کنید میخوام به زنش بگم آروم بشه 

😞😞اولین بارش بوده جوون بود نمیدونم چرا همچین کاری کرده

همین اواخر من خودم دیدم دو مورد 

حتی زن یکیشون شام داد رفتیم که شوهرش آزاد شده بود با این که جرم های دیگه هم داشتن مثلا همونجا پلیس و سربازو با مشت زده بود 

چندین نوع عفو و تبصره داره وثیقه میذارن اکثرا بار اول 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ماشینش چی میشه؟ ماشینش رو ورمیداری کلا؟ جریمه نقدی چقدر داره. وثیقه دارن میبرن براش بتونن آزادش کنن، ...

بار اولشه ماشین میره پارکنیگ خلافی و قبض پارکینگشو پرداخت میکنه درمیاره 

جریمه نقدی و حبسش هم تماما بستگی به قاضی پروندش داره 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بار اولشه ماشین میره پارکنیگ خلافی و قبض پارکینگشو پرداخت میکنه درمیاره جریمه نقدی و حبسش هم تماما ب ...

یکی لو دادتش، بهش گفتن ماشین باربری بوده، وثیقه بزارن فردا میتونه در بیاد یا دادگاه باید تشکیل بشه؟