2777
2789
عنوان

کسی که با پنجاه کیلو گل گرفتنش جرمش چیه کسی میدونه کمک کنهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 67 پست
ماشینش چی میشه؟ ماشینش رو ورمیداری کلا؟ جریمه نقدی چقدر داره. وثیقه دارن میبرن براش بتونن آزادش کنن، ...

گل حكمش خيلي سنگين نيست چند  سال زندان داره كه اونم معمولا عفو ميخوره بهش بيشتر جريمه نقدي داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی لو دادتش، بهش گفتن ماشین باربری بوده، وثیقه بزارن فردا میتونه در بیاد یا دادگاه باید تشکیل بشه؟

گفتن با قرار وثیقه آزاده؟؟؟

ماشین مال خودش نبوده؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

حالا اینجا همه شدن قاضی عزیزم بدتر تو دلتو خالی میکنن انشالله آزاد شه من شنیدم طب سنتی واسه به سری از بیماری های خاص دم کردن گل و پیشنهاد میداد ینی قد شیشه و ... خلاف نیست

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

یکی لو دادتش، بهش گفتن ماشین باربری بوده، وثیقه بزارن فردا میتونه در بیاد یا دادگاه باید تشکیل بشه؟

واقعا هیچی نمیدونین؟! باید بمونه تو بازداشتگاه تا دادگاه تشکیل بشه دادگاه هم طول میکشه.....

حالا اینجا همه شدن قاضی عزیزم بدتر تو دلتو خالی میکنن انشالله آزاد شه من شنیدم طب سنتی واسه به سری ا ...

بله منم اینجا دارم بی تابی های زنش رو از نزدیک میبینم دلم داره کباب میشه نمیدونم بعضیا چرا هیچی نمیدونن بد راهنمایی میکنن 

نه نگفتن، اینا دارن وثیقه میبرن ببینن میشه آزاد کنن یا نه، ماشین هم بنام خودش بوده

وثيقه رو قاضي  شيفت تعيين ميكنه ممكنه قبول كنند ممكنه قبول نكنند 

اما كلا گل حكمش حداقل براي بار اول سنگين نيست 

نه نگفتن، اینا دارن وثیقه میبرن ببینن میشه آزاد کنن یا نه، ماشین هم بنام خودش بوده

نگران نباش عزیزم ماشینشو درمیاره 

اگر قبول کنن با قرار وثیقه بفرستنش ک تا روز تشکیل دادگاه آزاده اگرم نه باید بمونه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بله منم اینجا دارم بی تابی های زنش رو از نزدیک میبینم دلم داره کباب میشه نمیدونم بعضیا چرا هیچی نمید ...

هزار تا صلوات نذر شهید ابراهیم هادی کنید به نیت اینکه اتفاق بدی نیوفته

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

حمل بار گل با ماشین، خودشم به بدبخت انگ زدن ماشین باربری بوده

اگه اطلاع نداشته از جنس بار  باید همکاری کنه با مقام قضایی تا عوامل اصلی دستگیر بشن اینجوری مجازاتش سبک تر هست

وثيقه رو قاضي شيفت تعيين ميكنه ممكنه قبول كنند ممكنه قبول نكنند اما كلا گل حكمش حداقل براي بار اول ...

تو رو خدا چه بلایی قراره سرش بیارن. خیلی بچه ی مظلومی بود پدر و مادرش حمایتش نکردن تو زندگیش اینجوری اذیت کشیده بود اصلا تعجب کردم وقتی شنیدم گرفتنش اصلا اونجور بچه یی نبود تابحال پاش به کلانتری باز نشده بود نمیدونم که عقلی کرده اینکارو کرده

نگران نباش عزیزم ماشینشو درمیاره اگر قبول کنن با قرار وثیقه بفرستنش ک تا روز تشکیل دادگاه آزاده اگرم ...

مرسی عزیزم ایشالا اینجوری بشه دلم خیلی به حال زنش میسوزه خدا بهشون رحم کنه