یکی رو باپنجاه کیلو گل تو ماشینش گرفتن اولین بارش بوده زنش هم حامله هس داره از حال میره شوهرش تو ی شهر دیگه گرفتن، بنده خدا چی میخواد بشه چه بلایی میخواد سرش بیاد کسی میدونه کمک کنه لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا اینجا همه شدن قاضی عزیزم بدتر تو دلتو خالی میکنن انشالله آزاد شه من شنیدم طب سنتی واسه به سری از بیماری های خاص دم کردن گل و پیشنهاد میداد ینی قد شیشه و ... خلاف نیست
از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم
وثيقه رو قاضي شيفت تعيين ميكنه ممكنه قبول كنند ممكنه قبول نكنند اما كلا گل حكمش حداقل براي بار اول ...
تو رو خدا چه بلایی قراره سرش بیارن. خیلی بچه ی مظلومی بود پدر و مادرش حمایتش نکردن تو زندگیش اینجوری اذیت کشیده بود اصلا تعجب کردم وقتی شنیدم گرفتنش اصلا اونجور بچه یی نبود تابحال پاش به کلانتری باز نشده بود نمیدونم که عقلی کرده اینکارو کرده