الان شش روزه تبم سه روز پیش خوب شده ولی انقدر ضعف دارم که تا از جام پامیشم یخورده کار کنم احساس میکنم الان غش میکنم میفتم این طبیعیه یا دوباره برم دکتر کسی میدونه چیکار کنم ؟ سوپ میخورم به خودم میرسم ولی حالم درست نمیشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
غذاي مقوي تر سنگين تر بخور تا حدودي عاديه ولي ديگه سوپ الان كمه... سينه مرغو بخابون كباب كن يا از بيرون بگير... كباب از همه سالمتره
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
سوپ با پای مرغ درست کن.توش شلغم و هویج و سیب زمینی و پیاز رنده کن شلغم زیاد بریز.ادویه نزن یه کم نمک با آبلیمو طبیعی بزن.رب نزن گوجه رنده کن.داغ بخور فوری خوب میشی.کدو حلوایی هم بخور تو سوپت هم میتونی بریزی.لیموشیرین بخور
آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...