2777
2789
درمان زگیلی هم بالا نگه داشتن سطح ایمنی بدنه

خودشو خیلی تقویت میکنه باز از یه طرف همش رواکوتان میخوره این وامونده ها هم معلوم نیس که چیه برا جوش صورت میخوره هزار بار بهش گفتم نخور ول کن دیگه حالا دو تا جوش بزنه صورتت چی میشه مگه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
تنها پناهم خداست مگه قدرتی بالا تر از خدا هم هست ؟ ولی به دعا هم خیلی محتاجم برام دعا کنید خواهش میک ...

همه محتاج دعا.....به امید خدا که حاجت روا بشی

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو خیلی تقویت میکنه باز از یه طرف همش رواکوتان میخوره این وامونده ها هم معلوم نیس که چیه برا جوش ...

ب امید خدا چیزی نیست این تستو از همه میگیرن نگراننباش

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ب امید خدا چیزی نیست این تستو از همه میگیرن نگراننباش

ان شاءالله توکل بر خدا 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه