خواهرم چندساله بچه دارن نمیشن وخیلی دوس داره بچه درمان کامل انجام دادن ولی نتیجه اصلأ نداشته حالا بنظرتون میشه من بچه بیارم بش بدم یاکاردرستی نیست؟نمیدونم تاحالا باهاش راجب این موضوع حرفی نزدم.واقعا دلمم میسوزه باعشق ب بچها نگاه میکنه.کسی بوده تو خانوادتون اینکارو کرده باشه
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرشوهرش بچه دار نمیشد یکی آورد داد به خواهرشوهرش.وقتی بزرگ شد بهشم ماجرارو گفتن.اما اون دیگه با عمش موند.یکی دوماه پیشم عروسیش بود.بابای خودشم جهاز داد شوهرعمشم جهاز داد
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
فقط اینو بدون بعدها حتی ممکنه رابطه خواهریتون و از بین ببرین با اینکار
اون بچه هم کم ضربه نمیخوره بعد از فهمیدن
و .....
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....