2777
2789
عنوان

سقط کردم لطفا راهنمایی کنید

74 بازدید | 7 پست

سلام من ۷ روز پیش بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین دچار درد و خونریزی شدم

۴ روز درد شدید و خونریزی ..که روز چهارم در حد مرگ بود این درد و‌خونریزی..۸ بار لخته های بزرگ ازم خارج شد..متوجه خارج شدن چیزی غیر لخته نشدم..دو روز هم خونریزی کم شد و من فقط بیحالی تمام جوونمو گرفته بود..فکر کردم بقایا نمونده که این حالتم..که امروز دوباره دل دردم زیاد شد و دوباره خونریزی شدید شدم..سه تا بچه دارم کسی نیست مراقبشون باشه..همسرم دو روز بخاطر من کارشو ول کرد و به بچه ها رسیدگی کرد..الان ایشونم نیست مراقب بچع ها باشع تا من بیمارستان برم...واقعیت میترسم بستری شم ..اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید 

برو سونو بده. معلوم نیست نیاز به بستری شدن باشه. برو دکتر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بگوباز شوهرت بمونه پیش بچه ها

چقدرخونریزی تموم میشی خب دختر

سقط خیلی بده

رسما نصف میشی

لااقل سونو ای چیزی برو 

جفت ک نیومده وگرنه میدیدش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوباز شوهرت بمونه پیش بچه هاچقدرخونریزی تموم میشی خب دخترسقط خیلی بدهرسما نصف میشیلااقل سونو ای چیز ...

سونو میتونم برم ..چون نهاین دو ساعت زمان ببره..دعا کنید مشکلم حل شه

سونو میتونم برم ..چون نهاین دو ساعت زمان ببره..دعا کنید مشکلم حل شه

انشالله 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

کسی نزدیکت نیست از خوانوادت بزاری پیششون؟ برو دکتر چک کنه یوقت خدایی نکرده چیزیت نشه اگر کامل دفع نش ...

خودمم میترسم...خانواده خودم ازم دورن..بهشون بگم میان ..اما خیلی خیلی بد میشه ..یه دعوای بزرگ میشه..بعد من خجالت زده ام همیشه جور من و بچه هام باید خانواده ام بکشن...