2777
2789

معلم ریاضی دختر من واقعا خستم کرده.از اول سال ۳ تا امتحان گرفته هر ۳ تاش رو اشتباه تصحیح کرده.امروز رفتم اعتراض،اصلااااا قبول نکرده.میگه راه حل من درسته.هرچی توضیح دادم که خانوم چیزی که شما میفرمایین اصلا امکان پذیر نیست قبول نکرد.بعدم رفته سر کلاس گفته من ادم انتقاد پذیری نیستم اشتباه هم کنم ،کردم به شما ربطی نداره.حق اعتراض و انتقاد ندارین😐داره کلا اشتباه یاد بچه ها میده.نمیدونم برم با مدیر مطرح کنم یا نه.مشکلم دختر خودم نیست چون من خودم تو خونه یادش میدم.دلم برا بقیه بچه ها میسوزه.ریاضی مثل بقیه درسا نیست همه چیز به هم ربط داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به مدیر بگو

به انجمن اولیا هم بگو حداقل مادرها خبر داشته باشن چه خبر

واقعا دارم به این جمله پی میبرم کاش آموزش پرورش از معلم‌ها یه تست روانشناسی بگیره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حتما برو پیش مدیر شکایتشو بکن

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

به نظرم به مدیر بگوبه انجمن اولیا هم بگو حداقل مادرها خبر داشته باشن چه خبرواقعا دارم به این جمله پی ...

اتفاقا امروز از دخترا پرسیدم که مامان کدومتون انجمنه ولی هیچکدوم نبودن.باید بپرسم ببینم کیا هستن.

خب چه بدتر.پایه حساسیت. سال بعد نمه است و انتخاب رشته.....اگه الان اوکی نباشه سال بعد یادگیری غیر مم ...

منم همینو گفتم.میگه منو زیر سوال نبرین.هم سوالا از تهران اومده هم راه حلا.حالا انگار از  تهران بیاد وحی منزله😐

اتفاقا امروز از دخترا پرسیدم که مامان کدومتون انجمنه ولی هیچکدوم نبودن.باید بپرسم ببینم کیا هستن.

انجمن هم نبودن شماره‌هاشون بگیر زنگ بزن بگو چک کنن بینن اشتباهه و چی شده

هرچی تعدادتون برای اعتراض بیشتر باشه جدی‌تر میگیرن

بعد هم به نظرم بعید نیست همچین معلمی وقتی اعتراض کنید ناراحتیش رو سر بچه‌ها خالی کنه فکر کنم بهتر باشه بعدش کلاسشو عوض کنید

ولی حتما اعتراض کنید اینقدر راحت اشتباه یاد بچه‌ها نده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اسی خودت تحصیلات چیه؟؟ چه خوب که ریاضی هشتم را میتونی درس بدی

لیسانس نرم افزارم.اره عزیزم‌من ریاضیم خوبه.اصلا تدریس خصوصی میکنم.بش میگم خانوم من خودم ریاضی درس میدم میدونم اشتباهه چیزی که میفرمایین.میگه از تهران به ما گفتن😐

انجمن هم نبودن شماره‌هاشون بگیر زنگ بزن بگو چک کنن بینن اشتباهه و چی شدههرچی تعدادتون برای اعتراض بی ...

مشکل اینه انگار بقیه پدر مادرا سر در نمیارن از ریاضی.چون تز دخترم پرسیدم جز تو کسی اعتراضی داره به نحوه نمره دهی و اصلا متوجه اشکال سوالا شدن؟گفت نه.

بچه ها هم از شانس دوست دارن این معلمو.چون مجرده میشینه با بچه ها راجع به پسرا حرف میزنه😐