معلم ریاضی دختر من واقعا خستم کرده.از اول سال ۳ تا امتحان گرفته هر ۳ تاش رو اشتباه تصحیح کرده.امروز رفتم اعتراض،اصلااااا قبول نکرده.میگه راه حل من درسته.هرچی توضیح دادم که خانوم چیزی که شما میفرمایین اصلا امکان پذیر نیست قبول نکرد.بعدم رفته سر کلاس گفته من ادم انتقاد پذیری نیستم اشتباه هم کنم ،کردم به شما ربطی نداره.حق اعتراض و انتقاد ندارین😐داره کلا اشتباه یاد بچه ها میده.نمیدونم برم با مدیر مطرح کنم یا نه.مشکلم دختر خودم نیست چون من خودم تو خونه یادش میدم.دلم برا بقیه بچه ها میسوزه.ریاضی مثل بقیه درسا نیست همه چیز به هم ربط داره.
مشکل اینه انگار بقیه پدر مادرا سر در نمیارن از ریاضی.چون تز دخترم پرسیدم جز تو کسی اعتراضی داره به ن ...
مگه دخترت ابتدایی نیست؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سکوت نداره عزیرم.مگه من گفتم معلم بد نیس؟میگممعلم بد دلیل نمیشه ادم درس نخونه.دختر منم با همین معلم بد ۲۰ شد ریاضیش.چون جایگزینش من بودم.شمام به راحتی میتونی معلم بدو با یه معلم انلاین خوب جایگزین کنی و تمرکزت رو درس باشه نه معلم