2777
2789

بچه ای رفت سر یخچال و دید 

هیچی توش نیس 

یه نگاه به مادرش کرد و دید 

چشمای مادرش 

پر از اشکه و سرش پایینه.. 😭

با دستای کوچیکش 

اشک مادرشو پاک کرد و گفت:

یعنی "ر...ی.  د...ی" با این شوهر پیدا کردنت!!!

😂😂😂😂😂😂😂

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

دیدم دوستم ناراحته !! 

بهش گفتم فقط بگو کی اذیتت کرده ؟

بگو تا خودم شلوارشو دربیارم،

دوستم گفت زر نزن 

با خانومم حرفم شده... 

اصن ديگه روم نميشه تو چشاش نگاه كنم!!!😑😂

😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دانش آموزی برگه امتحانی را سفید داد روی آن نوشت: سکوتم نشانه‌ ی نداشتن معلومات نیست آنچه در ذهن من است قابل بیان نیست ، به او مدرکی دادند که در آن نوشته شده بود: رد شدنت نشانه‌ی شکستت نیست بلکه شوخ طبع بودنت ارزش دیدنت در سال آینده را دارد:)))

یکی تو مجازی نوشته بود:

من کینه ای نیستم

ولی هرکسی که بهم زخمی زد

خیلی دیر جاش خوب شد

یکی زیرش نوشته بود:

خب عزیز

یه آزمایش بده، شاید دیابت داری😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

#خنده_حلال

😁 @dooghbezan 😅

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

واقعیت اینه که ما چون باهوش تریم

مغزمون اکسیژن بیشتری مصرف می‌کنه

برای همینم دماغ بزرگتری داریم😂

#خنده_حلال

😁 @dooghbezan 😅

‌به مامانم الکی گفتم میخوام برم دماغمو عمل کنم تا اونم در جوابم بگه نه اینکارو نکن ما تورو همینجوری دوست داریم ، اونم گفت بهتر ، بذار صورتت خلوت شه ببینیم قیافه ی اصلیت چه شکلیه 😐😂🤣🤣

دیوونه شدم از بس که خیره شدم به عکس روی دیوار

چقدر سخته آدم اینقدر به عکس خودش نگاه کنه اما هیچ نقطه ضعفی پیدا نکنه!!!

فتبارک الله احسن الخالقين . . .

ماشاالله

😂😂😂😂😂

‌‌

از خاطرات یک داماد

والا نمی دونم چه حکمتیه؟

قبل از اینکه ازدواج کنی یه دختر خوشکل پیدا نمی کنی بعد تو روز عروسی

دخترای خوشکل دسته به دسته

با نظم و ترتیب یک جا نشسته! 😐☹️

🔔