2777
2789
عنوان

سقط اجباری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 44 پست
اخی الهی من فقط داغون اینم ک این طفلک زندس قلبش میزنه فک میکنم وقتی دارو میدن ک بمیره چقدر بخودش میپ ...

عزیزم 😔

حتما خدا اینجوری صلاح مدونسته

خودتو با این فکرا عذاب نده بسپار به خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابتو نمیدونم....اما دیشب خاموش میخوندم با تاپیکت خیلی گریه کردم....خدا بهت صبر بده....ان شاالله بز ...

حتی اگه زیر ۴ ماه باشه و روح نداشته باشه؟؟

اگه اینطوره برامنم نشستن و منتظرمن، مرسی که اینو گفتی...😢

الحمدالله❤
عزیزم،نریز تو خودت.....با کسی درد دل کن.....خیلی سخته.....بخدا از دبشب به فکرت بودم.....اما با مادرت ...

اره برا همین تاپیک زدم اطرافیان سعی میکنن منطقی باشن ک منم راحت تر کنار بیام اما من حسم خیلی عمیق شده بود ب این بچه...

حتی اگه زیر ۴ ماه باشه و روح نداشته باشه؟؟ اگه اینطوره برامنم نشستن و منتظرمن، مرسی که اینو گفتی... ...

درسته که روح نداشته اما به هر حال لقاح صورت کرفته و جنین بوده....بله که منتظرن......قربون دلت بشم.....

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....
ساکشن چطوره!جنینت مشکل نداشت؟

نه مشکلی نداشت

با یه دستگاهی وارد دهانه رحم میکنن و مثه جاروبرقی آروم آروم میکشه محتویات رحم رو و جفت درمیاد و کلا همه متعلقات بچه درمیاد و میره.و چون خون های مربوط به حاملگی رو هم از رحم تخلیه میکنه خیلی خوبه یعنی بعدش دیگه هیچ مشکلی یا حتی خونریزی نداری.من کارم که تموم شد درست مثل قبل بارداری شدم خیلی خوب بود

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...
ب حساب اصلی ۱۴هفته اما سونو ۱۱هفته نشون میده چون جنین مشکل داره

سلام خانومی مطلبتو خوندم انگار خودم اینارو نوشتم عین تو برام اتفاق افتاد با کلی خوشحالی رفتم تو اتاق برا غربالکری گفت بچه مشکل داره با ان تی نو دنیا رو سرم خراب شد الانم دارم گریه میکنم مینویسم بعد بچه سقط شدمو دیدم کورتاژ شدم هیچ نسبتی هم با شوهرم ندارم رفتم دکتر ژنتیک نتونستن دلیلو بفهمن

اول قرص گذاشتن بعد کورتاژ شدم هیچ دردی نداره الان هم دوباره اقدام کردم اولین اقداممه صب بی بی چکم رنگ گرفت اگه باردار بودم بهت میگم که نگران کورتاژ نباشی عزیزم منم میخواستم خودمو محکم نشون بدم ولی تو تنهایی خیلی اشک ریختم

اول قرص گذاشتن بعد کورتاژ شدم هیچ دردی نداره الان هم دوباره اقدام کردم اولین اقداممه صب بی بی چکم رن ...

اخی الهی...انشاالله همه چی خوب پیش بره من ۳تا مشکل داشت و برای ان تی بالا بهم مجوز نمیدادن تا هیدروپس بودن تایید شد...عزیز فردا۸صبح باید بستری بشم چیا باید ببرم باخودم؟شام و صبحانه میشه بخورم؟و بنظرتون هزینه اش چقدر میشه؟

اخی الهی...انشاالله همه چی خوب پیش بره من ۳تا مشکل داشت و برای ان تی بالا بهم مجوز نمیدادن تا هیدروپ ...

عزیزم من بیمارستان دولتی رفتم چیزی هزینه نشد نوار بهداشتی ببراز منم غیر ان تی خیلی مشکل داشت همه فاکتوراش بالا بود اهان امروز هم بی بی مثبت شد