2777
2789
عنوان

سقط اجباری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 44 پست

منم اطرافیانم گفتن دفعه اول کورتاژ بده ولی ببین دکترت چی میگه من مقاومت کردم و توی خونه با کلی زعفرون و راه رفتن سقط کردم ولی خیلی اذیت شدم و دکترم گفت با اون شدت خونریزی که بیهوش شدی ممکن بود بری توی کما و برنگردی و خیلی کارت اشتباه بوده. بنابراین اگه دکترت رو قبول داری ببین نظر اون چیه اگه قبولشم نداری مشورت بگیر. سقط همینجوریش روحیه آدم رو خورد میکنه چه برسه به تحمل درد مضاعف و عوارض سقط ناقص

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابتو نمیدونم....اما دیشب خاموش میخوندم با تاپیکت خیلی گریه کردم....خدا بهت صبر بده....ان شاالله بز ...

برام دعا کنید چون با کسی نمیتونم درد و دل کنم ک اونا ناراحت نشن اما از درون آشوبم نمیتونم زیاد پیش شوهرم بروز بدم چون هرچقدر قوی باشه میشکنه...خانوادم میگن چون روحیه ات خوبه خیالمون ازت راحته...سعی میکنم قوی باشم هیچوقت فکرشم نمیکردم یه فامیل داشتیم چندین بار دقیقا مثل من مجبور ب سقط شد و خودشو خیلی با روحیه نشون میداد میگفتم وای فلانی ماشاالله عجب دلی داره چ روحیه ای جای اون باشم من میمیرم درست مثل اون برام اتفاق افتاد اما هنوز نفس میکشم😭😭😭😭

ببین عزیزم با قرص. و دارو باشه بهتره،ولی اندازه حنین هم مهمه،،اگر هم گفت کورتاژ اصلا نترس بیهوش میشی هیچی متوجه نمیشی ولی با دارو درد جسمیش مهم نیست اما موقع سقط ممکنه از نظر روحی اذیت بشی،دوستم کورتاژ کرد شش ماه بعد دوباره باردار شد و زایمان کزد ،،من خودمم موافق کورتاژ نیستم اما اگه دکتر تشخیص بده چاره چیه،،،ولی به دکترت بگو اگه واقعا صلاحه انجام بدی اگه نه دارو مصرف کنی

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
واقعا اخه منم یه سقط اجباری ۱۲هفتگی داشتم 

اره‌عزیزان...قربونشون برم که معصوم آسمانی شدند.....به هر حال این رنج شما بی پاسخ نمیمونه که.....شما مادر اون فرشته ها هستین.....

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....
برام دعا کنید چون با کسی نمیتونم درد و دل کنم ک اونا ناراحت نشن اما از درون آشوبم نمیتونم زیاد پیش ش ...

عزیزم،نریز تو خودت.....با کسی درد دل کن.....خیلی سخته.....بخدا از دبشب به فکرت بودم.....اما با مادرت لااقل دردل کن،به شوهرت نگو،اما خودتو خالی کن.....یا همینجا تاپیک بزن،یا با دوستات....خلاصه تو خودت نریز...

منم ۶ ماه پیش سقط داشتم  نترس عزیزم توکل ب خدا  من خودم افتادم رو خونریزی

اخی الهی من فقط داغون اینم ک این طفلک زندس قلبش میزنه فک میکنم وقتی دارو میدن ک بمیره چقدر بخودش میپیچه از درد...حالم دگرگون میشه کاش خودش میمرد...افسوس

منم اطرافیانم گفتن دفعه اول کورتاژ بده ولی ببین دکترت چی میگه من مقاومت کردم و توی خونه با کلی زعفرو ...

اگه جنینم مرده بود باز میشد ب روش های خونگی و...اما چون اول باید ب زندگیش خاتمه بدن باید ببینم میخوان چیکارم کنن حالا شوهرم برگرده از مرکز استان ببینم بهش چی توضیح دادن

ممنون که روحیه میدی کاش واقعا همینجوری باشه که میگی

عریز دلم،وقتی میگن اگه خاری به دستت بره گناهانت پاک میشه و بشارتی درش هست شما فک‌کن این رنج‌جسمی و روحی که میمشی حتما جوابی داره.....ببین رنج هر کس یه چیزه،یجوره......هیچکس بی رنج نیست.....باید  به رنحهامون راضی باشیم....فرشته شما هم حتما منتظرته ان شاالله شمام بهشتی باشی.