2777
2789
عنوان

میشه گیتار خودآموز یاد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 38 پست

وقتی دغدغم از گیتار یاد گرفتن فق اکیپ و بیرون رفتنمونه😐😂😂

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دغدغم از گیتار یاد گرفتن فق اکیپ و بیرون رفتنمونه😐😂😂

😁

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اره هر چی بگیم و میتونه بزنه

ایول

فقط اگع تونستی م الان بهت درخواست میدم

ازش بپرس اگع دیدیش 

اسم استادشو تو یوتیوب چی بوده

بم بگو گل✨️🦋

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

😁

😐😂والا بخدا بقیمون کع اصن حوصلشو ندارن ،تهش باید خودم برم دنبالش

دختر من از تیر تا الان ویولن میره . به نظرم استاد یه چیز دیگه هست چون روی دستت نگاه میکنه و سریع ایر ...

درسته بدون تمرین و وقت گذاشتن فایده ای نداره 

مرسی ♥️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
😐😂والا بخدا بقیمون کع اصن حوصلشو ندارن ،تهش باید خودم برم دنبالش

من خیلی وقته می‌خوام شروع کنم ولی حوصله ندارم ولی چشمم به گیتار میفته میگم حیفه وقت نذارم

من خیلی وقته می‌خوام شروع کنم ولی حوصله ندارم ولی چشمم به گیتار میفته میگم حیفه وقت نذارم

ارع واقعا✨️