2777
2789
عنوان

میشه گیتار خودآموز یاد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 38 پست

ببین تو با یوتیوب شروع کن یه چیزهایی یاد میگیری. ولی برای ادامه حتما باید بری کلاس

وقتی هم که میری کلاس معلم دوباره از اول شروع میکنه چون احتمالا یه جاهایی رو خوب یاد نگرفتی و ایرادات برطرف نشده. ولی اگه فعلا امکان کلاس رفتن نداری خودآموز شروع کن که شور و اشتیاقت از بین نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم لااقل دو سه ماه کلاس برو بعد راه می‌افتی و میتونی خوداموز کار کنی

درضمن ببین هدفت از یادگیری گیتار چیه؟

اگه میخوای فقط ریتم و آکورد بزنی و باهاش بخونی که این نسبتا راحتتره اما بازم یکی دوسال زمان میبره

اگه میخوای همه چیو یاد بگیری خب زمان بیشتری لازم داره.

اراده میخواد و استمرار...

دختر من از تیر تا الان ویولن میره . به نظرم استاد یه چیز دیگه هست چون روی دستت نگاه میکنه و سریع ایراداتو میفهمی و بر طرف میکنی . ولی بایددددد تمرین کنی وگرنه حیفه پول شهریه هست که بدی اگر روزانه تمرین نداشته باشی به هیچ دردی نمیخوره و اگر تمرین کنی و علاقه داشته باشی زود مهارت پیدا میکنی و سریع پیشرفت میکنی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منظورت چیه؟گیتار بعضی قطعه هاش رو سالها باید تمرین کنی تا یادبگیری اینجوری نیست که تموم بشه بقیشم بس ...

به  حد نسبتا خوبی برسم .چند سال پیش میخواستم ویولن یاد بگیرم ولی الان حوصله و اعصابشو ندارم 

فکر کردم گیتار راحت تره

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ن دیه تو یوتیوب یکی و پیدا کن ک خوب باشه و نسبت ب اون برو تقریبا مسلط بشی بش بعدش با یکم سوال و جواب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ♥️😘😘

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ن دیه تو یوتیوب یکی و پیدا کن ک خوب باشه و نسبت ب اون برو تقریبا مسلط بشی بش بعدش با یکم سوال و جواب ...

شماخودتم‌همینجوری‌پیش‌رفتی‌تونستی‌ینی؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببین تو با یوتیوب شروع کن یه چیزهایی یاد میگیری. ولی برای ادامه حتما باید بری کلاسوقتی هم که میری کل ...

مرسی عزیزم از راهنماییت🌹 

درسته فعلا شرایط کلاس رفتن ندارم حتما همین کارو میکنم 

ببین نمیدونم چرا الان نمیخوای کلاس بری. اگه مشکلت هزینه است که هیچی. ولی اگه مشکلت رفت و آمد و دوری راهه میتونی کلاس آنلاین رو هم امتحان کنی. خیلی خوبه. من کلاس پیانو رو آنلاین میرم و خیلی راضی ام.

بنظرم لااقل دو سه ماه کلاس برو بعد راه می‌افتی و میتونی خوداموز کار کنیدرضمن ببین هدفت از یادگیری گی ...

مرسی عزیزم ❤️

ببین نمیدونم چرا الان نمیخوای کلاس بری. اگه مشکلت هزینه است که هیچی. ولی اگه مشکلت رفت و آمد و دوری ...

مرسی از راهنماییت  به آموزش آنلاین هم فکر میکنم ❤️

من ن ولی دوستم آره الانم واقعا خیلی خوبه تو کارش

چ خوووب خوشحال شدم پس شدنیه 

ینی مثلا تو اکیپتون و اینامیتونع بخونع و بزنه اوکیه؟!

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"