2777
2789
عنوان

گوشت شیشه ای بلدرچین

72 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

گوشت شیشه ای بلدرچین چقدر زمان میبره بپزه؟

که عصاره اش در بیاد؟

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐

برای کیستت بگم که منم کیست داشتم تو ۱۴ سالگی دوستام اذیتم میکردن موقع رشت فشارشون میدادن به شوخی 

بعدش بردنم دکتر فهمیدن کیسته دکتر روغن گل مغربی نوشت و چندبار رفتم دکتر و دوزشو عوض میکرد هعی فکر کنم معاینه یاد داده بهم تو خونه چک کنم سینه هامو بعدش سوتین مخصوص گفت بخرم شبا که میخوابم یه سوتین شل ببندم بعدش ۴۰ درصد خوب شده بودم بخاطر افسردگیم نتونستم برم دکتر یه سال نه قرصای کیستمو خوردم نه دکتر رفتم بعدش سینه هام یه مدت درد میکرد رفتم دکتر سنوگرافی نوشت رفتم گفتن سینه هات خوب شده مشکلی نداری دکتر گفت از حموم اومدی فقط معاینشون کن و گفت اگه درد میگیره سینه هات یعنی سالمه میگه اگه درد نگیره سرطانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی دستور پختشو بذار منم درست کنم

من برای مادرم که از ای سیو اومده بخش و عمل قلب باز کرده درست کردم 

شما برا چی میخوای؟

چون رژیم غذایی مادر من متنفاوته

برای کیستت بگم که منم کیست داشتم تو ۱۴ سالگی دوستام اذیتم میکردن موقع رشت فشارشون میدادن به شوخی بع ...

نه من کیست تخمدان داشتم

من برای مادرم که از ای سیو اومده بخش و عمل قلب باز کرده درست کردم شما برا چی میخوای؟چون رژیم غذایی م ...

کنجکاو شدم ببینم چطوریه اخه جدیدا گوشت و با برنج و یه سری چیزا داخل شیشه میکنن و میذارن بپزه ایشالا حال مادرتون زودتر خوب شه🙂❤️