2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیییقا همین مشکلو داشتم

تازه منم میرفتم منت کشی پس میزد

الان یه مدته شدم عیییین خودش

ب نظرم تاثیر داره. هنوز میخام ادامه بدم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

بعد بحث و قهر به خودت برس برقص حالتو خوب کن یجوری به سمت خودت بکشون بعد که اومد با روی خوش باهاش رفتار کن حرف بزن بعد یه مدت کوتاه تو خلوت خودتون بگو از فلان کارت که همون منت کشیه خیلی خوشم اومد ازت انتظار دارم روحیم با روحیات تو که مردونس فرق داره فلان نرمش کن درست میشه

اسی جونم اتفاقا خیلی بیشتر به خودت و خونه و بچت برس اینطوری میبینه ایگنور کردنم حالشو بد نمیکنه خودش میاد سمت تو و بچتون یا  پیشش با بچت حرف بزن بگو بیا بازی کنیم  بابای بدت نمیاد اون مارو دوست نداره 😂

اسی جونم اتفاقا خیلی بیشتر به خودت و خونه و بچت برس اینطوری میبینه ایگنور کردنم حالشو بد نمیکنه خودش ...

به خودم میرسم اما به خونه نرسیدم البته دو هفتست روشمو اینجوری کردم قبلا میشستم و میپختم و جمع میکردم اما مغرورتر رفتار میکرد و بی محلی بیشتر

من برای بچم میپزم اما برای اون نه .البته دو هفتست این روشو پیش کرفتم ظرفم نمیشورم .اما دیروز غذا پخت ...

ن بابا اوضاع ما وخیم تر ازین حرفاست

من حتی غذا میپختم نمیخورد غذامو!!!

بازم بی محلی کردم دیگه خودش خورد.

ولی با این قهراش من ازش خیلی سرد شدم. خودشم فهمیده

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج