2777
2789
عنوان

درد کاذب یا درد زایمان

66 بازدید | 14 پست

یکساعته که درد دارم از زیر شکم سفت و محکم و خیلی وحشتناک شروع میشه پنج ثانیه میگیره و میره سمت کمر و لگن دو ثانیه و بعد ول میکنه 

ترسناکیش اینجاست که فاصله ش نیم ساعت پیش 8 دقیقه بود الان سه دقیقه ست

اما هنوز شک دارم زایمان هست یا درد کاذب 

من سزارین هستم برای فردا صبح نوبت دارم 😭

بچه خیلی کم و  آروم تکون میخوره

یکساعت پیش فقط زیر شکم و پهلو هام بودن الان کمرم درد میکنه 

زندگی پر از سورپرایزه

حتما برو زایشگاه

چون فاصله دردات کم شده به درد زایمان بیشتر شبیه هست

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا نگران نباش درد زایمان هم باشه فرصت داری دیگه به نظرم زنگ بزن شوهرت بیاد 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
شوهرم سرکاره و با بچه تنهام تو خونه چیکار کنم😵

زنگ بزن شوهرت بیاد

یا بچت رو به یه آدم مطمئن بسپار و سریع برو

بچت چندساله

نهایتا کسی نیست با خودت ببرش تا شوهرت بیاد بیمارستان پیشش

نگران نباش پروسه زایمان ۷ ۸ ساعت طول میکشه 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

حتما برو زایشگاهچون فاصله دردات کم شده به درد زایمان بیشتر شبیه هست

ببین اولش ول نمی‌کرد کم کم درد میکرد اما الان میگیره ول میکنه.. یعنی خطریه؟ 

زندگی پر از سورپرایزه

زنگ بزن شوهرت بیادیا بچت رو به یه آدم مطمئن بسپار و سریع بروبچت چندسالهنهایتا کسی نیست با خودت ببرش ...

دو سالشه اگه زایمان باشه زنگ میزنم مامانم بیاد پیشش

ولی چون تجربه درد زایمان م سر بچه اولم متفاوت بود هنوز شک دارم صبر کردم مطمئن شم یجورایی خیلی نا منظم هست یبار با فاصله دو دقیقه میگیره یبار پنج دقیقه 

زندگی پر از سورپرایزه

ببین اولش ول نمی‌کرد کم کم درد میکرد اما الان میگیره ول میکنه.. یعنی خطریه؟

خطر نه، ولی دیگه داره دهانه رحمت باز میشه احتمالا، چون فاصله خیلی کم شده و درد تو کمرته 

نمیشه همینجور بمونی یهو ببینی ۷ ۸ سانت باز شده

بری ضرر نداره 

دو سالشه اگه زایمان باشه زنگ میزنم مامانم بیاد پیششولی چون تجربه درد زایمان م سر بچه اولم متفاوت بود ...

خب یه زنگ بزن زایشگاه حالاتتو توضیح بده 

اگر گفت بیا بگو چقدر وقت دارم چون بچه کوچیک دارم تا کسی بیاد پیشش.

اینجوری خیالت راحت میشه