2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن عزیزم شما الان کم تجربه ای،نامزدم هستی شوهرت طرفتو گرفته،ولی دوسال دیگه تب و تاب اولیه که خوالید شوهرت اصلا قبول نمیکنه همچین رفتاریو بت خانوادش.احترام بزار احترام ببین.حالا لازم نیس همه کاراشونو بکنی،ولی یه کمک بکن بلاخره غریبه که نیستی

سلام همه تقصیر گردن خودته  مگه جیکار کرد شوهرت ک اینجوری کردی؟؟؟ خوبه محلش نداد چه الکی میخوا ...

خخخخ یاخدا خوبه شما مادرشوهر بنده خدا نیستی کلن شستی وانداختیش روبند 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

نباید انقدر حساسیت نشون میدادی .خودت میگی دختر عموش و نخواسته و شما عقدشی . میگی محلش نمیداده و زورکی جواب میداده اینا یعنی دوست داره دیگه بحث برا چی بوده آخه .دست دادنم شاید براشون عادیه خانواده شوهر منم همه باهم دست میدن .اما اگه خوشت نمیاد میتونی به زبون خوش به شوهرت بگی که باهاش دست نده چون اینکار ناراحتت میکنه .

وخیلی‌رفتاربچه‌گانه‌ای‌داشتی‌یه‌خانوم‌اینجوری‌رفتارنمیکنه..

. در ضمن.وقتی‌شوهرت‌محل‌نداده‌اون‌رفتاروداشته..

نیازی‌نبودتواین‌حرف‌وبزنی‌وبدترخودت‌وخراب‌کنی.. 

بااین‌رفتارت‌به‌شوهرت.ثابت‌کردی.بهش‌مطمن‌نیستی‌واینکه‌به‌خونواده‌اش‌هم‌توهین‌کردی...

یکم‌روی‌رفتارت‌فکرکن...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یکم فکر کن بخوای این رفتار را ادامه بدی وهر قضیه ای که ناراحتت میکنه انقدر بزرگ کنی ودعوا راه بندازی تو زندگی اذیت میشی عزیزم

داری شوهرت را ازخودت ناراحت میکنی به جای اینکه بکشونی طرف خودت تا اون دختره حساب کار دستش بیاد

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
بگو راه باز جاده دراز برو به بابام بگو  ولی رفتی گفتی فکر نکنید منم ساکت میشینم نگاهتون میکنم& ...

گيلاس خانوم خودش به اندازه كافي بلده   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

عزیزم خونه بابا تا شوهر فرق داره ادم باید یکم زیر بالا بشه من خواهر شوهر دارم تا دلت بخواد ولی دست ب سیاه سفید نمیزنن من و جاریم کارشونو میکنیم خونمون هم جداس ولی کار ب این ندارم احترام بزار هرچی باشه تو عروسی اونا خانواده شوهرن 

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

برخوردت خیلی زشت بوده،خواهرشوهر بیراه نگفته تومریضی و حال بعدعمل جانداشته بی خودی به شوهرت گیربدی وباهاش دعواکنی اونام خانواده شن دلشون براش میسوزه طبیعیه،میخواستی کمک نکنی نمیرفتی خونه پدرشوهرت بهتربودعلاوه برزحمت مریض داری زحمت پذیرایی ازشماهم اضافه شده

به نظرم بهتره ازشوهرت عذرخواهی کنی وبرخوردای تندباخانواده درمواردی که اصلالازم نیست روتکرارنکنی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چقدر رفتارهات خام و بده واقعا 

به شوهرت چرا گیر الکی دادی، چرا تو خونه مادرشوهرت با شوهرت دعوا کردی اونم وقتی مریضه؟

لاو میترکوندی چه کلمه بیجایی بود که بهش گفتی

به خواهر شوهرت با ادب و آروم متذکر میشدی تو دعواهاتون دخالت نکنه

خونه مادرشوهرت قرار نیست کار کنی اما در حد حفظ احترام بد نیست یه تکونی هم به خودت بدی یه لیوان چای بریزی یا پیش دستی ها رو جمع کنی اونها هم کلفت تو که نیستن جلوت بذارن بردارن

حتی اگر تصمیمت اینه که هیچ همکاری نکنی با سیاست و خنده و احترام بگو نه با پرخاش و دعوا

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید