2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

2395 بازدید | 154 پست

شوهرم عمل کرده بعد عقد کردم رفتم خونه شون مراقبش باشم بعدش شبش خونه عموش اومدن دخترعموش ک عاشق شوهرم بوده و جونشو میداده بهش اما شوهرم اونونمیخواسته بعدش اومد ک سلام کرد دست ب شوهرم داد و من خیلی بدم اومد بعدش همش الکی باهاش حرف میزدشوهرمم جوابشو نمیدادبزور یکی دوکلمه وختی ک رفتن گفتش ک دخترعموم ول کن نبود بی حیا سبک منم عصبی گفتم خوب لاو ترکوندین بعدش خواهرشوهرم پشت در شنیده بود منم بعد دعوا وقتی ازاتاق رفتم بیرون بهم گفت وقت ای حرفا بود منم صدامو بالابردم بتوچه ما زنوشوهریم دعواکنیم توچیکاره ایی بعداین احمقم رفته بود فوضولی پیش مادرشوهرو پدرشوهرم روزبعدش مادرشوهرم برگشت گفت ک میخام برم با پدرت حرف بزنم ک اینطوری هستی و لج میکنی و دعوا میکنی با پسرم بعد من اصلا نمیخوام کارکنم خونه همسر بخاطرهمین برگشت گفت اصلا کارنمیکنی منم گفتم خونه پدرم دست ب سیاهو سفیدنزدم همسرمم فهمید باخانوادش دعواش شد ک شماها حق ندارین این حرفاروبزنین الان چیکارگنم بااین قوم بی خاصیت

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت دهن به دهنشون نشو اصلا جوابشونو نده 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

عزیزم اونارو ولش کن ولی سعی کن ازین به بعد نذاری متوجه دعواتون بشن 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

خوب وقتي شوهرت محلش نداده چه بحثيه باهاش كردي اتفاقااصلانبايدبه روي شوهرت مياوردي وپيش دخترعموش مدام به شوهرت ميرسيدي تاچشش دربياد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

خیلی بد با خواهر شوهرت حرف زدی 

این اصلا کار کردن هم درست نیست از سر خود درکن نه  عروس کلفت مادرشوهره نه مادرشوهر کلفت عروس کمک روباید کرد غذایی که خوردی ظرفش رو باید بشوری

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

تو که میگی شوهرت مخل نداده پس چرا دیگه با شوهرت دعوا کردی ؟فکرکنم حساسیت به خرج دادی

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .