2777
2789
عنوان

برام 8ملیون خرید کرد دیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من یکسال خونه پدرمم دادخواست طلاق دادم باهاش در ارتباط نیستم فقط رو شناسنامه هس

شوهر قانونیته ،مثل این میمونه طرف بگه شوهرم رفته گم شده من با یه مردی دیگه ریختم رو هم چون اون دیگه قرار نیست برگرده ،تا زمانی ک اسمش تو شناسنامته و بهت محرمه تو زنشی پس کارت خیانته ،اگرم رابطه زنا داشته باشی با اون یارو ک ب هردوشون حرام ابدی میشی وحقت سنگساره 😊

یاد دوس دختر شوهرم انداختی منو از شوهدش طلاق گرفت یاد دوس پسر مجردیش کرد گف بزار زنشو بیرون گنم خودم بیام تا طلاق رفتیم ولی جدا نشدیم الان اون رفته نمیگم کار خوبی کردم موندم یاچی فقط اینکه ادم جدابشه و بعد بره سراغ اکسش جالب نیس واسم

یکسال جدا شدم خونه پدرمم و اینکه من به همسر سابقم علاقه نداشتم

همه میگن کارت اشتباهه 

بازم تو حرف خودتو میزنی چ ربطی داره خب خونه پدرت باش ولی هنوز شوهر داری ک طلاقتم نداده.

لایک نکن خیرشو ببینی

[QUOTE=359413227]شوهر قانونیته ،مثل این میمونه طرف بگه شوهرم رفته گم شده من با یه مردی دیگه ریختم رو هم چون اون دیگه ...[/QUOTEمن اعتقاد ندارم به حرفت وقتی یکسال با اون آقا در ارتباط نیستم ،  اگه کار طلاقم سریع پیش میرف الان تو شناسنامه هم نبود

[QUOTE=359413210]اون پسره هم ازدواج کرده قبلا یا الان زن داره و در حال طلاق دادنشه[/QUOTاون ازدواج نکرده تا الان و اینکه من سنم کمه 22سابمه مادرم منو زوری شوهر داد الان مراحل آخر طلاقمم

هر طور راحتی خدا خودش یا هدایتت کنه یا آبرو برات نزاره😂😂

نمیدونم چرا پس تایپیک میزنن همه میگن کارت اشتباهه ایشون میگه من اعتقاد ندارم.

خب پس برو ب کارت ادامه بده نظر بقیه چ‌بدردت میخوره 

لایک نکن خیرشو ببینی

ادامه نده، این کارای جوونای خام و بیتجربه رو نکن 

حتما این شخص یه روز متوجه دروغت میشه

اون موقع حس می‌کنه دورش زدی 

و هرگز دلش باهات صاف نمیشه .... دیگه نه این مدل برات خرج میکنه و نه محبتشو به پات میریزه ... از لحاظ قانون و شرع هم مشکل داره کارت و ممکنه برات بد بشه 

خیلی مراقب باش 

میدونم چقدر اذیت شدی ولی اینقدره احساساتی عمل نکن و ذوق نکن بخاطر یه خرجی ک کرده... شاید جزو اون دسته آدما باشه ک فقط توی دوران نامزدی خرج میکنن 

بعدا ک رفتی زیر یه سقف دیدی کم پوله یا خساست داره توی ذوقت نخوره