بچه ها من 4سال پیش یه پسری میخواستم مادرم نداد ، بعد ازدواج کردم همیسرم ناتوانایی جنسی و مشکل روانی داشت یکسال در حال طلاقم ، اون پسره برگشته تو زندگیم الان خیلی هم منو می خواد ، هرچی میخوام میخره ، دوسم داره ، فقط دیروز برام 8تومن لباس کفش خرید ، ولی یه چیزی اذیتم میکنه اینکه روند طلاقم خیلی دیر پیش میره ، به پسره دروغ گفتم که طلاقم کامل گرفتم ، نگفتم در حال طلاقم ،
ولی کنارش خیلی خوشحالم ، عین یه ملکه باهام رفتار میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=359413210]اون پسره هم ازدواج کرده قبلا یا الان زن داره و در حال طلاق دادنشه[/QUOTاون ازدواج ن ...
منم شوهرمو دوس ندارم و سنم کمه از ی طرف اون به فکر اکسشه ی بچه هم دارم همش اهنگ پیشواز عشق اول میزاره حتی رابطه جنسیم نداریم و خسته شدم ازش اون عشق اولشم طلاق گرفته از شانس من، باهم بودن نمیدونم الانم باهمن یا نه ولی هیچ رابطه جنسی نداریم فک میکنم بازم باهمن نم همینجوری نشستم باز خوبه تو یکیو داری من از مجردیمم کسیو ندارم نه کسیو دوس دارم نه کسی منو دوس داره