کلا درس خون بودم ولی واسه کنکور به دلایلی اصلا نتونستم بخونم ۷ ۸ سال گذشته الانم مشغول به کارم و حقوقم نسبتا خوبه ولی خب خیلی از دوستام دکتر شدن و منم به ارزوم نرسیدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیر باشه چرا امسال همه ب فکر افتادن دوباره کنکور بدن؟ نمونش خود من ولی فک میکردم جزو معدود افراد باشم نمیدونستم فقط توی نینی سایت سی چهل نفرم زج خودم هستن جاهای دیگه بگردم تا سیصد هزار نفر هم پیدا میشن که با سنین بالای ۱۵ بخوان برا کنکور اونم تجربی بخونن ینی ندیدم کسی بگه یمخام انسانی یا زبان یا ریاضی بدم همه با هم پیش ب سوی تجربی😂
عمرت هدر میره یک سالی که میخوای کنکور بدی از زندگیت به نوع دیگه لذت ببر مگه همه باید دکتر بشن دکتر ی آرامش نداره آدم رو پیر میکنه تاااا ازش نتیجه ای حاصل بشه تمام زندگیت برای درس خوندنش میره از اطرافیان دیدم که میگم
من خودم چند بار کنکور دادم آخرش از رشته ای غیر از تجربی نتیجه گرفتم رقابت تو کنکور تجربی خیلی سنگینه من سه بار کنکور تجربی دادم براش زحمت کشیدم اما وقت تلف کردنه