2777
2789

سلام من ۱ ساله ازدواج کردم مادرشوهرم ادعای نماز خونی و مسلمانیش میشه خیلی اهله تظاهره و دنبال تایید بقیه 

جلو شوهرم همش به من توجه و محبت میکنه شوهرم نباشه محبت نمیکنه بعد فالگوش جلو خونمون وامیسته تا با شوهرم بحثمون بشه سریع میاد به من دعوا میکنه اونم حالت مظلوم نمایی و طرفداری از پسرش یعنی سریع سو استفاده میکنه همش خودش رو پیش همسرم خوب نشون میده

حس میکنم خیلی موزیه نظر شما چیه

تنهایی اصلا خونشون نرو همیشه با شوهرت برو و بیا

بعدم تو خونتون دعوا نکن اگرم دعوامیکنی با صدای آروم که نشنوه

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر وقت هرچی بهت گفت راجب دعوا و اینا لبخند بزن و بگو ولی ما جفتمون خوب میدونیم چطور زندگی کنیم و مشکلمونو حل کنیم مرسی که به فکرمونید ولی حرفاتون به کارم نمیاد اگر خودم خواستم دخالت کنید مشکلمونو باهاتون در میان میزارم 

اگرم دیدی خیلی مظلوم نمایی میکنه بخند بگو راسته میگن مامانااا پسردوستنااا پیش پسرتون چقد مهربون و مظلوم میشید شوهرت خودش میفهمه 😂😂

رفتار آدما ربطی به نماز خوندن نداره.

ولی خب شما هم چه نیازی به محبت ایشون داری؟ و بدون همسرت خون شون برا چی میری؟

بعدشم وقتی تجسس میکنن وقتی در زد بیاد داخل کاملا آروم خاموش رفتار کنید و بگید که مشکلی نیست و بهش یادآوری کنید که پشت در شما چیکار می‌کنه.؟

هر وقت هرچی بهت گفت راجب دعوا و اینا لبخند بزن و بگو ولی ما جفتمون خوب میدونیم چطور زندگی کنیم و مشک ...

نه بابا منتظر یه حرفیه من اینطور بگم میگه بی احترامی کردی

بنظرت چطور شخصیتی داره

اکثر مادرشوهرا بخاطر حس حسادتی که به عروس دارن همینن

منم اوایل مادرشوهرم همینطوری بود

الان دیگ اصلا تنها نمیرم خونشون ، وقتی هم میخواد بیاد خونمون طوری برنامه میریزم ک شوهرمم باشه

حتی جواب زنگاشو پیش شوهرم میدم 

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
نه بابا منتظر یه حرفیه من اینطور بگم میگه بی احترامی کردی

بگو کجاش بی احترامیه؟

غلط کرده بی احترامی کار اونه نه تو و اینکه تو منطقی جوابشو دادی مگ فوشش دادی؟

چرا انقدر میترسی مگه کیه ؟

بگو کجاش بی احترامیه؟غلط کرده بی احترامی کار اونه نه تو و اینکه تو منطقی جوابشو دادی مگ فوشش دادی؟چر ...

اخه خیلی مظلوم نمایی میکنه همش میخاد جلو شوهرم بهم محبت کنه که منو زیر منتش بزاره 

اخه خیلی مظلوم نمایی میکنه همش میخاد جلو شوهرم بهم محبت کنه که منو زیر منتش بزاره

میگم دیگه اگ شوهرتو دید مظلوم شد بگو مامان جان چقد یهو مهربون شدی دورت بگردم برو بوسش کن 🤣 بگو اصلا بعضی موقع ها فرشته اییی 

شما هم جلو شوهرت بهش محبت کن پشتش همونطور محلش نده، با همسرت هم خونه دعوا نکن برو بیرون ، هر چه بیشتر هم شوهرت رو به خودت وابسته کن

کلا سعی کن خیلی با مادرشوهرت صمیمی نشی فاصله خودت رو باهاش حفظ کن

اکثر مادرشوهرا بخاطر حس حسادتی که به عروس دارن همیننمنم اوایل مادرشوهرم همینطوری بودالان دیگ اصلا تن ...

دقیقا منم باید مثل خودش همش متظاهر بشم خیلی موزیه همش میخاد به شوهرم ثابت کنه من  به زنت محبت بیشتری میکنم تا زنت به ما