2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پریودم مثل قبل بود ، ۳۶ سالمه

ای بابا 

پس این چه حرفی هست که دکتر زنان میزنن 

وقتی ذخیره کم بشه خون هم کم میشه و.. 

بنظر من همه حرفایی دکترای زنان چرت و پرته 

سن و ساله ت هم زیاد نیست ان الله نتیجه میگیری

ای بابا پس این چه حرفی هست که دکتر زنان میزنن وقتی ذخیره کم بشه خون هم کم میشه و.. بنظر من همه حرفای ...

والا گفت اگه شنبه سونو بگیرم نتیجه خوب نباشه باید تخمک اهدایی بگیری ،دوست دارم مال خودم باشه

والا گفت اگه شنبه سونو بگیرم نتیجه خوب نباشه باید تخمک اهدایی بگیری ،دوست دارم مال خودم باشه

مطمئنم برای خودت خوبه 

دکترای زنان  جو الکی میدن 

نیم هم بد نیست 

بعدم یه استاد دانشگاه که دکتر زنان هست به من گفت اصلا به این اعداد و ارقام ربطی نداره به خودت استرس نده

مطمئنم برای خودت خوبه دکترای زنان جو الکی میدن نیم هم بد نیست بعدم یه استاد دانشگاه که دکتر زنان هس ...

دیروز رفتم پیش دکتر برا آمپول هام گفت اصلا سنت هم بالا نیست که استرس نگیر به حرف دکتر گوش نکن با ۰٫۰۱ هم من دیدم باردار شدن