2777
2789
عنوان

من باردارم شب خونه مادرشوهر بودیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 53 پست
کم پیش میاد نمیدونم چی شنیدم یادم نیس که سهو این ماجرا اومد روی زبونم

منم مثل تو قبلا زیاد تعریف میکردم  اما دیگه الان با سیاست شدم . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دهن تلخ میشه؟ علائم بارداریه؟

اره .من تا وقتی دخترم دنیا اومد ،دهنم تلخ بود .یعنی از ۴۰ روزگی که متوجه بارداری شدم.بعداز زایمان اولین لقمه ای که خوردم و تلخ نبود انگار غذای بهشتی بهم دادن .

جدی به کدوم قسمت حسودی کنه با ۷۰-۸۰ سال سن

صد سالشونم بشه باز حسودن

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ننه شوهره دیگه  منم خیلی باهاشون خودمونی حرف میزدم و این تکیه هارو می‌شنیدم الان وقتی میرم خونشون لال میشم اونا حرف میزنن و من می‌شنوم اصن از خودم و شوهرم هیچی تعریف نمیکنم ک بخوان بهم تیکه بندازن 

چرا منم 

حس کردم لوس بازیه...

من از مجردی هم حالم بد بود مادرمم بیدار نمیکردم کلا عادت ندارم حتی بیدار باشه شوهرم بگم پاشو برام آب بیار

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

اسی سخت نگیر عزیزم مادره شاید یه لحظه واسه بچه ش دلش یجوری شد اون لحظه به ذهنش نرسید که ممکنه تو ناراحت شی یا اون بچه بچه پسرشم هست 

بیخیال شو فکرشو نکن عزیزم تو بارداری این حرصا رو نخور 

من خودمم اگه اینو میگفتم احتمالا مادرشوهرم همین واکنش و نشون میداد با شوخی و خنده بگذر بره

خو راست میگه شما گشنت بود خودت برو بیار کاری به مادر شوهر ایناش ندارم

خو میگه بیحال بودم .اگه میرفت خدای نکرده سرش گیج میرفت میخورد زمین همون مادرشوهر میگفت مواظب ولیعهدمون نبودی

چون مادرشوهرا وقتی پسراشون دوماد میشن ،تازه براشون عزیز میشن 😄

عزمزم من مریض بودم شوهر سابقم داشت ظرفارو می‌شست مادرشوهرم خودشو کشت چرا تو میخوری در صورتیکه موقع مجردی همسر سابقم سگ و گربه بودن ماه به ماه حرف نمیزدن قهر بودن

ننه شوهره دیگه منم خیلی باهاشون خودمونی حرف میزدم و این تکیه هارو می‌شنیدم الان وقتی میرم خونشون لا ...

کاش منم لال بشم 😑😑 از خودم پشیمون شدم 

چون چیزی هم نگفتم

همسرم هم یواش گفت تو گوش نده منو بیدار کن 😶

بی خیال شو و به روت نیار . دفعه بعد چیزی براشون تعریف نکن یا با سیاست تعریف کن . من خودم خیلی خیلی ساده و بی سیاست هستم . اما وقتی ماجرای بارداری و زایمانم تعریف کردم چه سختی ها کشیدم خواهر شوهرم گریه می‌کرد !