2777
2789
عنوان

من باردارم شب خونه مادرشوهر بودیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 53 پست
اسی سخت نگیر عزیزم مادره شاید یه لحظه واسه بچه ش دلش یجوری شد اون لحظه به ذهنش نرسید که ممکنه تو نار ...

من میگم آدم چیزی نگه نمیمیره یعنی اون با بزرگتریش هنوز نمیتونه چیزی نگه بگذره بره 

خو میگه بیحال بودم .اگه میرفت خدای نکرده سرش گیج میرفت میخورد زمین همون مادرشوهر میگفت مواظب ولیعهدم ...

قسمت بی حالیشو نخوندم حالا که بیحال بوده این دفعه رو میبخشم ولی شما گیس گروبزار که تکرار نکنه وگرنه ترکه رو میارم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بهش فکر نکن، همه مادرا همینن، فکز کرده تو داری لوس بازی درمیاری و نذاشتی پسرش بخوابع، اگه مثلا برعکسم بود و همسر شما میگفت که شمارا نصفه شب بیدار کرده که براش اب بیارین مطمئنن مادر شما هم واکنشش همین میشد، بدل نگیر، کلا مادر شوهرا همه دیدگاهشون اینه که خودشون تا لحظه زایمان همه کار کزدن  ،وچرا دخترای الان اینقدر ناز دارن

کاش منم لال بشم 😑😑 از خودم پشیمون شدم چون چیزی هم نگفتمهمسرم هم یواش گفت تو گوش نده منو بیدار کن � ...

تو هم بلند میگفتی اره عزیزم نی نی هم خوشحال میشه باباش به فکرشن

عزیزم حواست باشه دیگه اینچیا رو نگی بهشون کلا خانواده ایرانی همینه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

قسمت بی حالیشو نخوندم حالا که بیحال بوده این دفعه رو میبخشم ولی شما گیس گروبزار که تکرار نکنه وگرنه ...

😁😁

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

😁😁

خو تقصیر خودشم بوده قسمت بیحالی رو نگفته بهشون

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اره .من تا وقتی دخترم دنیا اومد ،دهنم تلخ بود .یعنی از ۴۰ روزگی که متوجه بارداری شدم.بعداز زایمان او ...

من ماه قبل عقدم سونورفتم گفتن تنبلی ندارم اما چون قبلش سابقه داشتم دکتر گفت احتیاط کن شاید هنوز باشه حالا این ماه ۶روزه تاخیر دارم 

عجیب دهنم تلخه وشکمم یک شکل عجیب بزرگ شده میشه باردارباشم؟

بی خیال شو و به روت نیار . دفعه بعد چیزی براشون تعریف نکن یا با سیاست تعریف کن . من خودم خیلی خیلی س ...

نه واقعا خیلی توی پرم خورد حرفش انگار وقتی بود من باردار نیستم، و سالم‌ ام و وسط خواب بیدارش کردم گفتم پاشو چیزی بده بخورم

کاش منم لال بشم 😑😑 از خودم پشیمون شدم چون چیزی هم نگفتمهمسرم هم یواش گفت تو گوش نده منو بیدار کن � ...

اسی من خیلی باهاشون راحت بودم میگفتم می‌خندیدم هرچی میگفتن حتی توهین میکردن تیکه مینداختن چیزی نمی گفتم چون مقصر خودم بودم حد و مرزها رو رعایت نمی‌کردم فک میکردم اونام مثل خانوادمن  ولی از وقتی که رو خودم کار کردم و تو جمع شون حرف نمیزنم حرمت ها حفظ میشه مادرشوهر منم خیلی بااین حرفا اذیتم میکرد بهش فک نکن فقط حد و مرزها رو فراموش نکن اون هیچوقت تورو ب عنوان دختر خودش نمیتونه ببینه و هیچ وقت م بهت دل نمیسوزونه همه اینا تظاهره