2777
2789
عنوان

من باردارم شب خونه مادرشوهر بودیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 53 پست
اسی من خیلی باهاشون راحت بودم میگفتم می‌خندیدم هرچی میگفتن حتی توهین میکردن تیکه مینداختن چیزی نمی گ ...

اخه فقط به ماها که جوون تریم و مولا کم عقل تریم میگن بگذر هیجی نگو به دل نگیر ولی نمیگن زن ۷۰-۸۰ ساله چرا بزرگی نمیکنه چرا نمیگذره 

من اخه پررو نیستم ولی اونم میتونس بگه آخی چه حالت بوده یا کلا چیزی نگه

این پررویی نیست. کلا حرفت جالب نبوده دلیلی نداره همه چیو تعریف کنی ولی حرف اون بدتر بود حداقل دلت خنک میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرشکمم یک حالت گرد گرفته

منم خیلی زیر شکم اوردم . اما من تو اقدام نیستم کلا 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

این پررویی نیست. کلا حرفت جالب نبوده دلیلی نداره همه چیو تعریف کنی ولی حرف اون بدتر بود حداقل دلت خن ...

اره من نباید میگفتم نمیدونم چی شنیدم قبلش که اینو گفتم 

ولی یه باره و بی دلیل نبود، اون هم میتونست بگذره و بیخیالی رد کنه

اخه فقط به ماها که جوون تریم و مولا کم عقل تریم میگن بگذر هیجی نگو به دل نگیر ولی نمیگن زن ۷۰-۸۰ سال ...

چون پسرش مهم تره چون اینجور آدما حس حسادت دارن باور کن ما یدونه عروس داریم کردیم تاج سرمون اصن تا حالا نشده مامانم بخواد بهش تیکه بندازه شده ی کاری و داداشم انجام نده ولی مامانم بهش میگه برو فلان کارو ب زنت انجام بده کسی که واقعا پسرش و از ته قلبش دوست داشته باشه عروسش م دوست داره متاسفانه مادرشوهرمنم از خوبیای من سواستفاده میکرد منم شدم مثل خودشون 

چون پسرش مهم تره چون اینجور آدما حس حسادت دارن باور کن ما یدونه عروس داریم کردیم تاج سرمون اصن تا حا ...

منم یه دونه عروسم و سطح تحصیلیم از همه بچه هاش  و نوه هاش بالاتره اما خودمو هم سطحشون میدونم و باهاشون صمیمی برخورد میکنم ، که مشخص شد اشتباه خودمه

عزمزم من مریض بودم شوهر سابقم داشت ظرفارو می‌شست مادرشوهرم خودشو کشت چرا تو میخوری در صورتیکه موقع م ...

همین‌دیگ😄

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀