2777
2789

خدایا دیگه چقدر ناله کنم 

چقدر التماستو بکنم 

از کی بخوام ضامنم بشه پیش تو 

رفتم پیش امام رضا گفت ضامنم بشو که نشد 💔💔

گفتن اگه قسمش بدی به پسرش محاله دست خالی برگردی که نشد💔💔 

رفتم کربلا پیش محبوب ترین خلقت های خدا التماس کردم زار زدم که برام از خدا بخوان که نشد💔💔 

هزار جور دعا وچله گرفتم که نشد💔💔 

تو این دنیای بزرگ با7میلیارد آدم چی میشه منم یه یچه داشته باشم آخه😭💔 

بمیرم برای دلم💔

به زودی منم مامان میشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به حق حضرت زهرا خدا بهت بده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

کاش بچه من مال توبود این دنیاهیچ چیزش روحساب نیست من ازبس گریه کردم دارم کورمیشم

ناخواسته حامله شدی؟

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

اجی غصه نخور دردت بقلبم 😢 مطمعنم توم مامان میشی بخدا.

تو تاپیکام ی دعا دارم اب رو اتیشه اونووبخون.

الانم بخند. قول میدم همیشه دعات کنم

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

اسی ولی باید برید مشکلتونو حل کنید البته احتمالا قطعا رفتید 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️