2777
2789
منیزیم نخور خیلی مضره متخصص بامن دعوا کرد گفت کدوم بی سوادی گفته منیزیم بخوری پدر رودتو دراوردی

چیکارکنم چاره ای ندارم..بمونه تو روده خوبه؟

چندوقت صبحا آلو و انجیر خیس کرده میخوردم ولی دیگه خسته شدم سخت بود اضافه وزن هم میاوردم

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من یبوست شدید با نفخ دارم دکترم رفتم خونریزی هم دارم الان در شرف اقدامم ولی میترسم هموروییدم بدت ...

یه آزمایش خون مخفی در مدفوع بده علائمت شبیه بیماری هیلوباکتری معده ست 

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
چیکارکنم چاره ای ندارم..بمونه تو روده خوبه؟ چندوقت صبحا آلو و انجیر خیس کرده میخوردم ولی دیگه خسته ...

انجیر خیس شده به هیچ دردی نمیخوره برا من فایده نکرد 

دوستان من بخاطر قبل بارداری اینا چند وقته قرص ول وومن و اسید فولیک میخورم امکان داره تاثیر اونا باشه؟

من فک میکنم دسشویی ایرانی فرنگیم تاثیر داره من هروقت خونه بابام‌میمونم دسشوی فرنگی دارن راحتم هر وقت ...

خوب ازاین توالت فرنگی سیارا بخر

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

من یه بار یه هفته شکمم کار نکرد یعنی داشتما گلاب بع روتون ولی به خاطر یبوست میترسیدم برم دیگه بعد یه هفته رفتم یعتی به اندازه یه انار بزرگ مقعدم باز شده بود اونقدر تو دسشویی گریه کردم و زور زدم یادم میوفته گریم میگیره

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
یا خدا چه دلی داری با وجود همورویید طبیعی اخه      

رفتم جراح اجازه داد

الانم رفتم گفت ميتوني

اگه زايمانت خيلي سخت نباشه

متاسفانه من افتادگي روده دارم روده هام تنبله

ركتوسكوپي هم كردم گفت چيزيت نيست ظاهرش بده اماعمل نميخواي

بعدابرو فيزيوتراپي

من یه بار یه هفته شکمم کار نکرد یعنی داشتما گلاب بع روتون ولی به خاطر یبوست میترسیدم برم دیگه بعد یه ...

حالا فک کن دوماه تموم اوضاع من همین بود هربار میومد پایین انگار بچه زاییده بوذم

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
انجیر خیس شده به هیچ دردی نمیخوره برا من فایده نکرد  دوستان من بخاطر قبل بارداری اینا چند وقته ...

اسید فولیک اصلأ ربطی نداره من قرص آهن میخورم اینجوری میشم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
انجیر خیس شده به هیچ دردی نمیخوره برا من فایده نکرد  دوستان من بخاطر قبل بارداری اینا چند وقته ...

منم انجير تقريبا برام بي فايده ست

بايد علتو بيابي

من با طب سنتي و اسلامي خيلييي بهترشدم

البته خونريزي و يبوستم

وگرنه اون زائده ك هست

من این علائمو داشتم هموروئید ، نفخ ، یبوست ، بی حالی ، لاغری  به خاطر همین هیلوباکتری بود الانم تحت درمانم

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
من یه بار یه هفته شکمم کار نکرد یعنی داشتما گلاب بع روتون ولی به خاطر یبوست میترسیدم برم دیگه بعد یه ...

من هر روز میرم بیرون ولی هر روز مقداری خون ریزی دارم به قول شما عرق میکنم تا تموم شه به خودم فشار میاد خیلی حال بدیه خیلی