2777
2789
همورویید داشتی؟ ای خدا من چیکار میخام بکنم من از الان همورویید دارم عمل هم کردم ولی باز برگشته

نگران نباش بهت دارو میدن شکمت روون کار کنه

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من یبوست شدید با نفخ دارم دکترم رفتم خونریزی هم دارم الان در شرف اقدامم ولی میترسم هموروییدم بدت ...

بدتر شاید بشه. اما شما خودت یه بار جمله ت رو بخون. انگار همورویید دلیل نازاییه.مثلا

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شاید شما مشکل منو درک نمیکنی به این خاطر میگی ربط نداره... همورویید میدونی چیه اصلا؟

اره میدونم برا همین میگم ربطی نداره

دارو مصرف میکنی؟

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت
اون شب ک مرگو قشنگ جلو چشام دیدم بالاخره گذشت الان بهترم قرص تهوع رو ول کردم

درکت میکنم کاملللل😩

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
بدتر شاید بشه. اما شما خودت یه بار جمله ت رو بخون. انگار همورویید دلیل نازاییه.مثلا

نه میترسم بدتر شه . سوالم اینه که میشه روال عادی بارداری رو طی کرد یا دوباره کارم به عمل میکشه

من خونریزی وحشتناک میکردم از مقعد بعید نیست هموروییدم گرفته باشم دکتر نرفتم ولی الان حتی میشینم دسشویی کوچیکمم بکنم از مقعدم ی چیز میزنه بیرون😭

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
اخه من یبوست شدید با نفخ دارم دکترم رفتم خونریزی هم دارم الان در شرف اقدامم ولی میترسم هموروییدم بدت ...

منم داشتم مثل شما میترسیدم ولی خدا رو شکر بخیر گذشت اصلا یبوست نگرفتم آب زیاد می خوردم با روزی یه کیوی

همورویید داشتی؟ ای خدا من چیکار میخام بکنم من از الان همورویید دارم عمل هم کردم ولی باز برگشته

اره کوچیک بود 

هنوزم عس 

ولی رو تغذیه کار کردم فعلا مشگلی ندارم

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉