2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست باهم وزن کم کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 93 پست
نمیدونم والا اصلا خییییلی علاقه داره چاق باشم اگه بدونی چقدر جایزه و تشویقی گذاشت تا به این وزن رسید ...

😂😂 واییییی عجب گیری افتادی وسط اینا🤣ولی بهتره وزنتو کم کنی اینقدر ادم مریض میشه دیابت و این چیزا ممکنه ادم‌ بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط ورزش رفتن ندارم عزیز شوهرمم صبح تا شب میگه حق نداری لاغر کنی، چاق شو، 100 کیلو بشو و.... 🥺 ...

عزیز  برنامه ی ورزشی بگیر تو خونه ورزش کن ، یه خانمی هست تو اینستا ، من سه ماه تابستون ازش برنامه گرفتم تو خونه ورزش می کردم ، ماه اول هم گروه میزنه براتون واسه رژیم و  تغذیه که دستت بیاد از هر چی چقدر بخوری و رژیم رو رعایت کنی ؛ قیمتش هم خوب بود خداییش 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
منم از امروز میخوام کم خوری و سالم خوری کنم انشالله بیاد پایین وزنم تا پایان سال آفرین به ارادت دوست ...

عزیزم برای اینکه دوران رژیم یبوست نگیری ناشتا خاکشیرودانه چیا بخور برای کنترل اشتهات هم خوبه شب ها هم ۷تاانجیرخشک توگلاب خیس کن قبل صبحانه بخور من الان با اینکه غذا کم میخورم ولی خداروشکر یبوست نمیشم برای معدت کوچیک هم بشه با روغن بادام تلخ شکمت رو برعکس عقربه های ساعت ماساژ بده

خدایا خودت کمک کن 
من قبل از عروسی همش میگفتم کاش یه شوهر گیرم بیاد از چاقی و موی بلند بدش بیاد البته همینطور هم هست ...

اینجوری که شوهر آدم خوشش نیاد بالاخره انگیزه ای میشه واسه لاغر شدن 

ولی وقتی مثل شوهر من باشه آدم نمیتونه 

منم هستم   

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خیلی ام عالی این لینکی که گذاشتن برای گروه لاغری ایتا شما میتونی وارد بشی؟؟ من هر کاری کردم نشد

نه من قبلا تو اون گروه بودم به دردم نخورد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

🤣 اشتباه نزدی قد تو منظورت 165 نبود؟

خخخخخ آره منظورم۱۶۵بود

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋