2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره ممکنه به بچه اشم منتقل شه. الان من و همسرم سالمیمم ولی پسر عمه ی پسرم تیک داره مشخصه تو ژنشو ...

تیک حرکتیه روانشناس گفت خیلی شدیده اضطرابش

خداوندا مراقبه پسرم باش
حق داره ممکنه به بچه اشم منتقل شه. الان من و همسرم سالمیمم ولی پسر عمه ی پسرم تیک داره مشخصه تو ژنشو ...

داروهای چیا هستن تا کی باید دارو بخوره؟

خداوندا مراقبه پسرم باش
یعنی بنظرت دارو بدم بهش بعدش میشه قطع کرد؟

ببین عزیزم من دوست ندارم به هیچ مامانی بگم به بچه ات دارو بده خودمم هزار راه رفتم که نخام به پسرم دارو بدم

الانم به خاطر عوارض رفتم اورپ خارجی گرفتم هر ورق 4میلیون

ولی اگر میبینی بچه داره اذیت میشه مضرات این دارو ندادن بیشتر از منفعتشه مجبور میشی که بدی

خوب مسلما وقتی بچه خوب شه قطعش میکنی

نمیدونم. تورت کم و زیاد میشه وقتی کم میشه داروها کم میشن وقتی زیاد میشه داروها زیاد میشن تقریبا یه س ...

ایشالله پسر گلت زود سلامتیشو به دست میاره

خداوندا مراقبه پسرم باش
ایشالله پسر گلت زود سلامتیشو به دست میاره

عزیزم من تیک پسرم پارسال انداختن شونه گردن بازو بسته کردن چشم و دهن همه باهم بود داغون شده بودم.کلا شونش کج بود.از آخر تابستون تا الان صوتی شده گلوش صاف میکنه و صدای خرخر در میاره.هر وقت بهش دعوا کردم که اونجوری نکنه بدتر شدیدتر شده.یا هرموقع واسه چیزی گریه میکنه بدتر میسه.الان۱۰روزه بهش گیر نمیدم خداروشکر مقداری بهتر شده

یقین دارم که بهترین روزا میان