2777
2789
روان شناس یا روانپزشک بردی؟

نه نبردم.چندوقت پیش نوبت از دکتر مغزو اعصاب هم گرفتم ولی از ترس عوارض داروها نبردم.فقط دیگه رو خودم کارکردم  بهش گیر ندادم به بقیه هم سپردم که به روش نیارن.خداروشکر بهتر شده 

یقین دارم که بهترین روزا میان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نبردم.چندوقت پیش نوبت از دکتر مغزو اعصاب هم گرفتم ولی از ترس عوارض داروها نبردم.فقط دیگه رو خودم ...

ایشالله بیای خبر کامل خوب شدنشو بدی

خداوندا مراقبه پسرم باش
اگر فقط تیک حرکتی داره که واقها مشکل حادی نیست. نزار استرسی شه. اکه بچه خجالتیه ببرش تو. جمع. خیلی ب ...

عریزم دختر منم ۱۵ سالشه و تورت داره ولی تیک های حرکتی و صوتی با هم داشت صوتی های وحشتناک که الان تموم شد حرکتی هم در حد کم داره فعلا که دکتر گفت  بعد ۱۸ تا هشتاد درصد او کی میشه

عریزم دختر منم ۱۵ سالشه و تورت داره ولی تیک های حرکتی و صوتی با هم داشت صوتی های وحشتناک که الان تمو ...

انشالله که خوب میشه

پسر منم تورت خفیف داره، تحت درمانه فعلا 9سالشه خدا رو شکر خیییییلی بهتره ولی هنوز داره دارو میگیره، امیدم به خداست که به زودی بدون دارو خوب خوب باشه

انشالله که خوب میشهپسر منم تورت خفیف داره، تحت درمانه فعلا 9سالشه خدا رو شکر خیییییلی بهتره ولی هنوز ...

انشالله عزیزم  میشه با هم در ارتباط باشیم در مورد داروهای سوال دارم دختر منم دارو مصرف میکنه الان خیلی بهتره یه مدت واقعا اوضاع خوب نبود منم با چند نفری که در ارتباط بودم اکثرا بعد ۱۸ سال خوب شدن