2777
2789
عنوان

چرا مردم کرج اینجورین واقعا

341 بازدید | 19 پست

نمیگم همشون بدن ولی خیلی ادمای بی رحمین و اخلاقشون خیلی بده یه جورین واقعا از سوپر مارکت بگیر تا هرجای دیگ گوهردشت که دیگ وحشتناکه انقد دختر پسرای وحشتناک با تیپای وحشتناک داره

خزن بعضیاشون واقعا

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فااااجعه هر سری میرم حالم بد میشه

بنظر من اونا مردم واقعی کرج نیستن واقعیتش

معلوم نیست از کدوم دوقوز ابادی پا میشن میان اونجا خودنمایی و کثافت کاری. مردم کرج مخصوصا مردم اصلیش واقعا ادم های خوب و پاکی هستن. 

بنظر من اونا مردم واقعی کرج نیستن واقعیتشمعلوم نیست از کدوم دوقوز ابادی پا میشن میان اونجا خودنمایی ...

والا عظیمیه هم رفتم طلبکارن اصن از آدم وایب بدی میدن کلا فروشنده ها مخصوصا 

من شمالی ام  ولی ساکن مهرشهر کرج هستم. راضی ام خیلی خوبن مردمش و راحتم تو این محل

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.