2777
2789
😢😢اصفهانم یعنی میاد😥من میترسم به خدا.خدا برای هیچکس و هیچ شهری دیگه نخواد خیلی سخته

اصفهان زیادزلزله خیزنیست

ولی هیچ چیز بعید نیست

خدارحم کنه

❤لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 4ریشتر بود ولی خیلی تکون داد . همه ریختن تو خیابون . آپارتمانای نزدیک ما همه تخلیه کردن سوار ماش ...

من تو اخبار شنیدم بیرجند هم اومده ینی ممکنه مشهدم بیاد؟

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
منم تهرانم ۱ماه پیش رفتم بهداشت گفت اونموقع گوش نکردم ولی الان از ترسم ساک زلزله جمع کردم😔

شوخییی😲 ۱ ماه پیش اخه جایی زلزله نیومده بود که.یعنی اینا یه چیزایی میدونن بروز نمیدنا 🤤😞

خدا بخیر بگذرونه زلزله کرمانشاه جوری مارو لرزوند ک نگو     

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
زلزله و بلاها تو خاور میانه به خاطر فساد دولت ها و سکوت نردمه. خوش به حال مردم اروپا که با هم متحد ب ...

واااااااااااااا

عزیزم یه چیزی هست به اسم گسل!

این حرفا چیه

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

الان اروپا فساد نیس؟

همه چی گل و بلبله پس این اتشفشان ها و سیل ها که میاد اونجا لابد سرریزه فساد ماهاس

بخشید ولی من مخالفم دوست خوبم

فساد در همه دولت ها هس ولی مرغ همسایه ما ایرانیا به شدت غازه

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم