2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما طبقهرسوم هستیم چجوری هم خودم لباس بپوشم هم بچمو بپوشونم هم فرار کنم ای خدااا رحم کن😭

یه دست لباس برا هر کدوم بزار تو ساک و بزار جلو در ورودی خدا نکرده یزی شد فقط بچت رو بردار و ساک برو بیرون بپوش

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
اونجا اومده؟

خیلی کم در حدی که من فکر کردم سرم داره گیج میره بقیه رو نمیدونم

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
الانم که همه گوشی به دست نمیشه توی این شرایط در رفت بخدا 

😆😆😆

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
رفتم بهداشت واسه وزن دحتر سه سالم.میگه خانم همه چیزای مهم رو بردار یه جا بزار.ترس ریخت تو جونم نکبت

کجایی ؟چرا اینو گفت ؟😨

گفته بودی بلدی حاله مرا خوب کنی ،حاله من خوب خراب است به آن دست نزن 😔😔😔
عذرمیخوام میشه درخواست دوستی موقبول کنید یک سوال درمورد رشته تون داشتم🙏

سلام عزیزم قبول کردم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
بچه ها شهر خلخالم زلزله اومد ۳ ریشتر دیشب ساعت ۲ نصف شب😢😢😢خراسان جنوبی ۱ ریشتر اومده باز😭😭😭😭

خلخال کدوم طرفه😭😭😭 طرف کرمانشاه یا کجا؟ نخند بهم ولی هواسم سرجاش نیس از ترس

ما طبقهرسوم هستیم چجوری هم خودم لباس بپوشم هم بچمو بپوشونم هم فرار کنم ای خدااا رحم کن😭

منم طبقه پنجمم آخه من چجوری میتونم با ۱بچه خودمو برسونم به کوچه؟!😢

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉