2777
2789
شوخییی😲 ۱ ماه پیش اخه جایی زلزله نیومده بود که.یعنی اینا یه چیزایی میدونن بروز نمیدنا 🤤😞

دقیقا منم همونموقع ترسیدم گفتم نکنه اینا چیزی میدونن ما نمیدونم مگه نه چرا ۱ساله میام بهداشت  چیزی نگفته بود

تازه غیر از ساک زلزله گفت از الان ۱جای امن نزدیک خونتون و درنظر بگیرین با شوهرت هماهنگ کن که بعد زلزله اونجا همو ببینین😐

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

خانمای گل و عزیز. زلزله یه بلای طبیعیه. بلاست چون واقعا وحشتناک و مخربه و طبیعیه چون ایران روی چند تا گسله. حق میدم نگران باشید. کلا باید سبک زندگیمون سازگار با طبیعتمون باشه. ولی به جای نگرانی و گمانه زنی از متخصص ها بپرسید. بپرسید چقدر ممکنه گسل های اطراف شما فعال شده باشند. گفته شده زلزله اخیر روی فعال شدن گسل تهران تاثیر نداشته. و از این به بعد هم جدی تر به فکر ایمن سازی ساختمون و چیدمان صحیح وسایلتوت باشید. لوسترهای سنگین و دیوارهای شیشه ای خیلی قشنگه اما مناسب زمان زلزله نیست. تابلوهای زیبا برای بالای تخت رمانتیکه اما برای زمان زلزله خطرناکه. ضمنا در همه حال آموزش پناهگیری به بچه ها و دوره های امدادگری هلال احمر و حفظ خونسردی لازمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همونموقع ترسیدم گفتم نکنه اینا چیزی میدونن ما نمیدونم مگه نه چرا ۱ساله میام بهداشت  چ ...

از زلزله و عشق خبر کس ندهد

آن لحظه خبر شوی که ویران شده ای

کسی نمی تونه پیش بینی کنه فقط می تونه احتمال بده. برای اطمینان خاطر بیشتر از کسایی که کارشون زلزله شناسی و زلزله نگاریه بپرسید. بهداشت تخصصش این نیست. فقط یه سری توصیه های کلی می کنه.